Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha valaki a közös ágyban csalja meg a párját?

Figyelt kérdés

2022. nov. 9. 16:46
A kérdező szavazást indított:
rosszabb, mintha máshol tette volna
ugyanannyira rossz, mint máshol megcsalni
egyikkel sincs baj
54 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Nem mindegy, hogy hol csal meg? Ugyanúgy kidobnám.
2022. nov. 9. 16:52
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Olyanról tudok, aki erről még tudott is! Amikor nem volt otthon, akkor fogadta a "barátnője" a szeretőt. Kellemes élmény lehetett ott aludnia. De mivel az egyén egy rohadék volt, így nem tudom sajnálni.
2022. nov. 9. 16:53
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
Undorító.
2022. nov. 9. 16:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy ismerősöméknél (külső szemmel idilli házasság gimis szerelemből, tehetős szülők, sok pénz, 2 szép gyerek, 31-2 évesek voltak), amikor az após csak úgy át akart menni a fiáékhoz.

Erre csak a menyét találta otthon félreérthetetlen helyzetben egy másik férfivel...természetesen nagyon csúnya válás, a férfi majd' belerokkant idegileg, kb. 10 évig nem is tudott utána normális párkapcsolatot kialakítani, annyira megviselték a történtek.

Igazi filmbe illő történet, iszonyúan sajnáltam a felszarvazott férjet, mert egy mérhetetlenül rendes srác volt.

Szerintem ez a tisztelet teljes hiánya a másikkal és a családdal szemben is...hogy valakinek ennyi gerince se legyen, hogy elintézi máshol és nem a családi házat, ráadásul a hitvesi ágyat mocskolja be, ahol a házastársa alszik, ahová bemehetnek a gyerekek, stb. , szerintem ritkább ennél gusztustalanabb megcsalási forma létezik...

2022. nov. 9. 17:00
 5/8 anonim ***** válasza:
21%
Teljesen jó
2022. nov. 9. 17:06
 6/8 anonim ***** válasza:
87%

Mindenképp kidobnám megcsalásért, de a közös ágyban még rosszabb lenne.

És nem a tipikus neten keménykedő nő vagyok, aki mindenre beírja, hogy így meg úgy dobná ki a párját.

De én a páromat teljes lelkemből szeretem, nyáron lesz 10 éve, hogy együtt vagyunk, és 100%-ba tudom mondani, hogy én soha nem lennék hozzá hűtlen, ha bármi olyan adódna, hogy mást szeretek, vagy kiábrándulok, akkor megadnék neki annyi tiszteletet, hogy mielőtt ilyet tennék, beszélnék vele, és ha minden kötél szakad, lezárnám vele. De azt kizártnak tartom, hogy előtte titkolózom, hazudozom neki, hogy hol voltam, és kefélek mással.

Ha ő tenné, darabokra szaggatná a lelkem, 100%, hogy soha többé nem tudnék még ránézni sem, és egy szemernyi esélye nem lenne helyrehozni. A lakás, amiben élünk, régen a nagymamámé volt, most pedig fele-fele arányban kettőnké. A családomtól vásárolta meg a lakás felét, és mindent együtt teremtünk meg anyagilag, és lelkileg is, végigkísértük egymást az egyetem alatt, az államvizsgán, aztán az első munkahelyen, és később minden előrelépésnél támogattuk egymást.

A lakásnak tehát 2 okból is szentimentális értéke van nekem (a mamámé volt + a párommal meg ez az első közös lakásunk), szóval az még egy plusz taposás lenne, hogy itt csalna meg engem.

El sem tudom képzelni, annyira abszurd. Blöe.

2022. nov. 9. 17:06
 7/8 anonim ***** válasza:
92%
Azért esne nagyon sz.rul, bárhol is tenné a feleségem, mert én elmondtam neki, hogy nyitott vagyok akár egy hármasra, vagy swinger látogatásra, és ha valami alakulna valakivel, akkor is csak annyit kérek, hogy tudjam. Ő pedig azt mondja, hogy nem akar ilyen kalandokat. Ha ezek után a hátam mögött mégis megcsalna, borzasztó érzés lenne.
2022. nov. 9. 17:13
 8/8 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ez a lehető legundorítóbb "típusa".
2022. nov. 9. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!