Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi képes szerintetek hazudni hogy belé szerelmes csak a szex miatt egy nőbe ?
De még hogy.
Egyesek azt is beadjàk, h elveszik a nőt feleségül.
Tudod mi a különbség az őszinte és a hazug férfi között?
Hogy az őszinte férfi nyíltan megmondja hogy meg akar dugni, a hazug férfi meg nyíltan megmondja, hogy el akar venni feleségül, de csak meg akar dugni. 😃😃
Hajaj... mikor a fickó a babanézőn is nyomult a felesége egyik barinőjére. Majd irogatta neki, hogy ó ha téged hamarább ismerlek meg mint a feleségemet... Aztán mint kiderült egy másik barinőt le is varrt a fickó. Na ezek után még tudsz hinni a mesékben?
És ez csak egy...rengeteg ilyen nyálas szöveget hallottam már férfiaktól, amit a nők 1 az 1ben bekajáltak. Én nem tudnék hazudni ilyeneket...ja nem vagyok álszent, csak nem kellően jó a fantáziám, hogy ilyrn szerelmes dumákat ki tudjak találni a semmire. Mert bizony vannak férfiak akik képesek szerelmet vallani a semmirr...vagyis de a p.nciért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!