Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Adott a munkahelyemen egy férfi aki a mi részlegünkre került áthelyezésre, kb 2-3 hete van itt. Másfél hete vettem eszre, hogy akárhányszor ránézek ő néz engem, és akkor veszi le rólam a szemét mikor oda nézek. Mindig ott van ahol én és egyszer oda jött és a fülembe súgta hogy milyen szép a karkötőm. Illetve mindig egyszerre megyünk szünetre (nem direkt) de a múltkor oda ült kávézni a barátjával ahol én vagyok, pedig annyi hely volt még.
Nem tudom mit gondoljak. Házas és van egy kisfia, illetve nagyon fiatal vagyok hozzá képest, ő 39 én pedig 18 éves vagyok.
Szerintetek? Mit gondoltok erről?
Csak meg akarna dugni. Most gondolj bele, hogy egy 21 évvel idősebb férfinak nem az a célja, hogy egy 18 éves lánnyal komoly kapcsolatot alakítson ki.
Nem értem az ilyen embert, hogy hogyan környékezhet meg egy olyan lányt, aki a gyereke is lehetne, és mellette családja is van.
Szerintem meg te reagálod túl, képzeled be 😅
Persze, pont direkt csinálja ezeket....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!