Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért hiányoznak egy idő után dolgok egy házasságból?
amikor megszületnek a gyerekek, onnantól a nők befejezettnek tekintik a párkapcsolatukat, azt onnantól nem fejlesztik, a partner az a szükséges biorobot a képletben.
a férfiak meg nem válnak, mert a magyar jogrendben ők húzzák a rövidebbet.
#2es
Én nem értek egyet. 15 éve vagyok a férjemmel, ebből 7 éve vagyunk házasok. Nálunk pont az a felállás hogy én akarom a szexet ő nem, és hiába beszélek vele az sem old meg semmit. Szóval ne általanosítsunk hogy mindig a nők nem kívánják a szexet.
Egy kapcsolat sem tökéletes, mivel nem is lehet tökéletes, mert nincs két egyforma ember.
Van, hogy sokáig minden nagyon oké, mert a két fél valóban passzol. Ám előbb-utóbb el fog jönni a kompromisszumok ideje is, és sajnos ez elkerülhetetlen.
Minél inkább összeillik két ember, ezeket az akadályokat annál könnyebben veszik, de az nem jelenti azt, hogy nem fogják mindezt bizonyos fokú lemondásnak érezni a maguk részéről.
Vagyis, ami a házasságokból/párkapcsolatokból hiányzik, az tulajdonképpen a két ember különbözőségéből adódik.
Vagyis: csodásan ki van rakva a puzzle, de egyes darabok hiányoznak. Vagy csak a darabok illesztőpontjai hibásak: értsd jó a szex, csak az asszony nem szereti az anált.
Megcsaláskor valamit pótol az ember: a hibás darabok/ illesztékek cseréjére vágyik, mert maga puzzle-kép okés.
Össze lehet gányolni az egészet, és előről kezdeni az új kép kirakását... de hibás illesztő pontok ott is lesznek.
"Beteg dolog ez vagy csak szimpla döntésképtelenség, esetleg személyiségfüggőség vagy ahhoz való ragaszkodás?"
Nem, egyik sem törvényszerű.
"Megoldás a nyitott házasság?"
Igen, az lehetNE, ha mindkét fél részéről állNA, és a "harmadikok" ezt elfogadNÁK... Csak sajnos ez ingoványos terep, és többnyire nem ez lesz a jó megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!