Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akar csalni? Terhes vagyok.
Sziasztok!
27-28 évesek vagyunk. Terhes vagyok. Ő akarta megtartani a babát, azt hittem a világ legrendesebb férfije az enyém, sok mindenen átmentünk. Tényleg sosem szeretett még így senki, legalábbis eddig azt hittem.
Időközben elkezdett sportolni járni, az ott dolgozó lánnyal nem túl barátinak tűnik a viszonyuk.
Vissza hallottam, hogy magánéleti dolgokról is beszélgetnek, nevetgélnek, csak éppen rólam egy szó se, de még véletlenül sem. Megbeszélik, hogy mikor dolgozik a lány, akkor megy a párom. Sokat jattolgat neki. Egy ismerősöm elcsípte, hogy a párom azt mondja neki, hogy sajnálja, hogy most nem tudnak beszélgetni, mert a lány pont végzett.
Nem az zavar, hogy beszélget.. de ha már beszélgetnek, miért úgy, hogy véletlen se említsen engem?
Vagy az egészet én gondolom túl? Lehet, hogy csak a hormonok?
23# ja ártatlanul úgy szervezi a napját hogy a másik lánnyal legyen, és ártatlanul elfelejti a terhes barátnőjét :)) jajj szegény srác….
Amúgy kérdező, ha ismernél egyedülálló szülőket rájönnél hogy kb 85%- nál a férfi akarta jobban” azt a gyermeket, és ezeknek a férfiaknak töredéke foglalkozik a gyerekkel, vagy ha foglalkozik is” mert elviszi láthatásra, kéthavonta bemutatja új élete szerelmét a gyermeknek…
Ez azért több mint beszélgetni egy kollégával. Direkt akkor megy mikor a csaj van, jattol neki, és minden szarról beszélgetnek, csak épp arról nem, hogy a pasinak amúgy van párja. Nem vagyok féltékeny típus, de ez elég rosszul hangzik.
Én is rákérdeznék a páromnál hogy ez most mi, miért kerüli a terhes feleség témát (bár ez is furcsa, honnan tudod ilyen biztosra, hogy téged nem említett neki soha?).
En is 19 velemenyet adom, szepen mondanam, hogy elnegyek en is a terembe vele, mert sosem arthat a mozgas.. aztan onnan figyelnen a dolgok alakulasat.. benutatkoznek a csajnak es beszelnek a pasimrol, hogy mennyire varja a babat es hogy mennyire eroltette a gyereket es mennyire szerelmes beled otthon es milyen szerencses vagy vele.
Aztan lejarnek pasimmal mindig edzeni.
Nem értelek. Kétségbeesetten írod, hogy a párod flörtöl, magánéleti dolgokat oszt meg, azt kérdezed, meg akar-e csalni. Majd kiakadsz az ismerkedés kifejezésen, és elkezded mentegetni, hogy csak filmekről beszélnek???
Most kinek hazudsz? Magadnak teljesen felesleges. És ha őszinte vagy magaddal, minden kérdésedre választ is kaphatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!