Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért igényli a társaságom és miért akar velem folyamatosan lefeküdni ha ezt mondja?
Azert tisztazzunk mar par dolgot. Az ilyen a sajat parjat/hazastarsat sem szereti, meg a szeretojet se. Ha tisztelne azt, akivel egyutt van, nem kurna felre. Ha tisztelne a szeretot, akkor elhagyna erte a parjat/hazastarsat.
Felesleges itt allandoan uritolyukazni meg okoskodni, hogy “megis a hazastarsaval van” direkt nem irtam nemek szerint, csalnak ugyanugy a nok is meg a ferfiak is. Ha az en paromnak lenne szeretoje, en nem lennek buszke magamra, hogy hozzam jar haza, es tobbet erek mint a szereto. Enhozzam onnantol kezdve nem kell hazajonni. Nem is ertem, hogy tudnak egyutt maradni azok akiknel kiderult a szeretozes.
Summa summarum, egyik oldalon sem lennek, hiszen senkit nem becsul az ilyen fereg.
#13 "Ha az en paromnak lenne szeretoje..."
Nyugi, a tiednek is van, de lehet, hogy a saját neméből. Biztos biszex a fiúka.
Kérdező, te hány éves vagy? Szerintem fiatal lehetsz még, kevés tapasztalattal.
"Miért igényli a társaságom és miért akar velem folyamatosan lefeküdni ha ezt mondja?"
mert nyilván sokkal jobban nézel ki, mint amennyi eszed van... 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!