Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan és mennyi ideje csalja most a partnerét és milyen körülmények között tud találkozni a szeretőjével?
Se veled se nélküled kapcsolatban csaltam.
Általában, ha össze vesztünk, de volt, hogy jóban voltunk és úgy is.
Fiatalok voltunk, nem éltünk együtt, ha épp külön aludtunk akkor megvártam amég elalszik és már mentem is.
De a legtöbb olyankor volt amikor épp nem voltunk jóba. Egyszer még a másiknál voltam meztelen, amikor írt, hogy indul hozzám, hogy beszéljük meg a dolgokat. Fénysebességgel értem haza. Más férfi hónapokon keresztül volt amikor mi össze voltunk veszve. Ilyenből több is volt.
"Egyszer még a másiknál voltam meztelen, amikor írt, hogy indul hozzám, hogy beszéljük meg a dolgokat. "
Min írt? Meszindzseren?
"ha épp külön aludtunk akkor megvártam amég elalszik és már mentem is."
Ha külön aludtatok miért kellett megvárni míg elalszik? :o
14. Persze messengeren.
Mert addig írogattunk. Mindig később aludtam, mint ő így gyanús lett volna, ha hirtelen előbb köszönök el.
Ja eszembe jutott olyan is volt, amikor a barátnőm lépett be a Facebookomba, hogy válaszoljon neki, ha ír.
Akkor még nem volt mindenkinek állandóan kéznél a mobilnet, úgy emlékszem talán nekem sem.
De ennél az esetnél lebuktam.
Nem csalnám meg soha a barátnőmet, mert elképesztően gerinces és tisztességes és őszinte típus vagyok, Mr. Becsület, csak így emlegetnek, Mr. Becsület! Egyszerűen párját ritkíja, hogy mennyire jellemes vagyok!
(Azért ha van itt olyan elhanyagolt férjes asszony, akinek lenne kedve hatalmasakat üzekedni, az dobjon egy privit nyugodtan!)
"Szerintem arra gondolt a kérdező a "hogyan" kérdésével, hogy hogyan oldod meg hogy el tudj menni a találkákra, hogy nem buksz le otthon?"
Nagyon egyszerű: nem otthon hazudok, hanem a melóban. pl főnöknek azt mondom hogy el kell mennem a bankba. Ha le is bukok akkor a főnök előtt, nem a párom előtt.
BTW: nem csalom meg a párom, de így tűnik a legkönnyebbnek. Értelemszerűen nem minden munkakörben kivitelezhető, de magamból indultam ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!