Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran találkozol a szeretőddel?
Figyelt kérdés
2022. okt. 18. 00:20
11/21 anonim válasza:
"A férjemmel is szexelek, de vele csak kb.heti 1-szer."
De jó neked, hogy többen is megpocsékolnak. Sok nő akkor is boldog lenne, ha egy valaki megpocsékolná egy héten egyszer legalább.
12/21 A kérdező kommentje:
Szerintem egyáltalán nem könnyű megfelelni ide is meg oda is.
Engem kimerít.
Huszonévesen meg nem találtam senkit, sőt úgy gondoltam hogy nem kellek senkinek.
Az is igaz lehet hogy akinek párkapcsolata van, valahogy kapósabb.
2022. okt. 18. 13:56
13/21 anonim válasza:
#9-es. Közhely, de rohadtul beleszerettem. Azóta se csináltam ilyet és sokat tanultam belőle. Nem is fogok már soha.
14/21 anonim válasza:
Szintén keresem, de nem találom 28/F
15/21 anonim válasza:
Még sosem találkoztam vele, mert hogy nincs. :)
16/21 anonim válasza:
Nekem már az is jól esne ha találnék valakit akivel néha randizhatnák vagy egy vacsorára meghívhatnám esetleg telefonon beszélgetnénk és esetleg megölelhetném... :-(
17/21 anonim válasza:
Próbáld meg a társkeresés vagy a megcsalt feleségek, esetleg az elhagyott szeretők rovatot. :)
18/21 anonim válasza:
Milyen egy idióta kifejezés már ez, hogy "megpocsékolja".
Akinek a szexről a pocsék kifejezés jut eszébe, az minek csinálja?
19/21 anonim válasza:
Innen üzenem azoknak, akik szeretőt tartanak, illetve akik maguk a szeretők, hogy kicsit gondoljanak bele a házastárs helyzetébe. Milyen megalázó már annak, akit megcsalnak. Mi lenne, ha titeket is megcsalnának? Jól esne? Nem hiszem. El is lehet válni, ha nem működik. Na de néhány örömteli pillanatért megalázni valakit, akit valamikor szerettünk, na az milyen már?
20/21 anonim válasza:
Van akinek a házastársa nem képes szexuális örömöt nyújtani, de nem válnak el, mert attól érzelmi kötelék még lehet közöttük és lehet jó ember a házastársad, vagy éppen betegséggel küzd, az életéért küzd, stb... Abszolút megértem, ha valakinek kell egy szerető ilyen vagy hasonló okokból, kiengedni a gőzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!