Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi ez ? Nem tudom mit csináljak.
4 éve vagyunk együtt a barátommal.
Már együtt élünk. Ma találtam egy képet. Ami 2020-ban készült. A "volt barátnőjével" vannak a képen. És arról áradozik a nő hogy ő a szerelme.
Nem szóltam semmit a barátomnak. Megláttam, elsírtam magam, mikor kérdezte mi a baj, csak annyit kérdeztem tőle hogy tudja-e mióta vagyunk együtt? A válasz persze nem volt.
Aztán egyből azt kezdte kérdezgetni, hogy mit csináltam. És azóta nem beszél hozzám. Mintha ő lenne megsértődve.
Szeretem őt, de nem ez az első dolog már neki.Mármint hogy találok egy két dolgot. Volt egy alkalom, amikor egy bugyit találtam. Volt hogy egy üzenetváltást láttam.
Szeretem őt. Talán tényleg nem elég csak a szerelem egy párkapcsolatban.
Hagyjam el? Beszéljük meg? Megint.
"mikor kérdezte mi a baj, csak annyit kérdeztem tőle hogy tudja-e mióta vagyunk együtt? A válasz persze nem volt."
Beteges hazudozó.
Egyszer nagyon kíváncsi lettem, belenéztem a telefonjába. Találtam hogy egy barátjával azt beszélte, hogy nagyon szereti még a volt barátnőjét. Ez volt tavasz környékén. ( Ezt meg sem beszéltük)
Aztán elkezdett beszélgetni egy közösségi oldalon az "exevel". Azt is megtudtam, de tulajdonképpen azt se beszéltük meg.
Én megakartam beszélni, csak nem lehet vele.
Ki a hazudozó?
Én nem hazudok. Ezek amiket leírtam, megtörténtek. És már komolyan elgondolkodom. Nem tudom hogy menne tovább ez így.
Nem értelek. Egyértelműen megcsal, az exét szereti, téged nem is értem, hogy minek hülyít a pasi.
Mire vársz? Hogy ki is dobjon, aztán visszamegy az exéhez?
Ennek semmi jövője, te itt csak másodhegedűs lehetsz, de az se sokáig. Legalább távozz emelt fővel. Dobd ki! Nem sírtál még miatta eleget?
Kérdezd meg az exet esetleg, vagy a közös ismerősöket!
Lehet, hogy neked nem baj, ha valaki nem beszéli meg veled a szerelmi dolgait, de nekem baj lenne, mert szerintem egy szerelmi kapcsolatnak része kell ez legyen. De ha titeket más köt össze, és érdemes vele maradnod, akkor nem szóltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!