Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az esetről?
Figyelt kérdés
Egyik este egy buliban annyira berúgtam, hogy képszakadásom volt kb az egész estéről és másnap mondta egyik haverom, hogy összesmároltam egy csajjal, miközben barátnőm van. Az egészről semmire nem emlékeztem, ha nem mondják el nem is tudnám. Soha életemben nem csaltam meg senkit és nagyon távol áll tőlem az efféle dolog, így teljesen lesokkolódtam és magamban zuhantam ezután. Természetesen a barátnőmnek rögtön elmondtam és viszonylag jól reagált rá, mert tudja, hogy hogy állok a hűtlenséghez, de mégis baromi szarul érzem magam, talán rosszabbul is, mint ő. Szerintetek mennyire sérülhet így a bizalom egy kapcsolatban hosszú távon? Az ivással azóta bulikban is teljesen leálltam és egy ideig nem is akarok, főleg nem annyit...2022. okt. 13. 16:14
1/4 anonim válasza:
A bizalom már a kukában van barátom. Idő kérdése, hogy nem adja vissza kamatostul.
2/4 anonim válasza:
Minek mondtad el te hulye… magadra vess
3/4 anonim válasza:
Szerintem egy csók nem a világ vége, és a leírásod alapján jól is tetted, hogy elmondtad, még jobb, hogy az ivásból is visszavettél. Nekem a bizalmam nem megszűnne, hanem erősödne, ha látnám, hogy ennyire megbántad, ha tudnám, hogy elmondod, ha valami történik.
4/4 Yoda m. válasza:
Kedves Kérdező!
Ami történt, az megtörtént. Kár ezen keseregni, lamentálni.
A tanulságát... na azt ne feledd el soha! Ez a legtöbb, amit megtehetsz. És azon sem tudsz hathatósan változtatni, ahogy a barátnőd gondolkodik efelől.
Az a te... mondhatni szerencséd, ha ő hamarjában túlteszi magát ezen az afféron. És ha te őszinte voltál vele szemben, bátran bízhatsz abban, hogy ő szintén őszinte lesz veled szemben és közli veled, ha bármit is érez, avagy... épp hogy NEM érez veled és/vagy a társas együttlétetekkel kapcsolatban.
Az ERŐ legyen veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!