Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha valaki bosszúból csalja meg a párját?
Ezek szerint te sokkal aljasabb voltál vele, különben ő se folyamodott volna ehhez.
Rengetegen keresnek egyéjszakás kalandokat, gyors meneteket. A harmadik fél is ezt kereste, megkapta és részéről ennyi.
Már megint mártírkodni próbálsz.
Kedves 22-es
Sajnálom, hogy ennyit látsz.
Nem természetem aljas módon viselkedni semmilyen helyzetben.
Az egy más kérdés, hogy a másik fél hol tart emberileg erkölcsileg…stb.
Azt írtad nem számít a vita tárgya, csak egy kérdést írtál ki.
Hát a véleményünk az, hogy aki ilyet kap az biztosan meg is érdemli.
Erre elkezdessz mártírkodni. A vélemény ez, az volt a kérdés.
Utólag már sírhatsz, engem nem hatna meg ha engem bántottál volna.
Egy vita részleteit miért is tenném közhírré.
A te véleményed az, hogy aki ilyet kap megérdemli.
Ha megerőszakolnak egy nőt, arról is a nő tehet?
Minek öltözött fel csinosan?
Ez ugyanolyan
Senki nem sír
Te értelmezel egy feltett kérdést így
Valószínű az életben sem kerülnénk egymáshoz közel, tehát nem kéne rajtam bosszút állnod.
Sajnálom, hogy itt tartasz
Amikor a te szerepedről kérdeznek nem fontos a vita csak véleményeket kérsz.
Mikor mártírkodni kell, akkor már nem kellenek a vélemények.
Nem, nem fogjuk ócsárolni szegény párodat, bőven elég amit tőled kapott,még jó hogy visszavágott.
Ha megerőszakolnak egy nőt mert csinisan öltözött, ott egyértelmüen a nő sértett, mert nem gázolt senki lelkébe a csinos öltözékével.
De te a párod lelkébe gázoltál és inkább a nemierőszakot szentesíted, csakhogy magadat felmentd🤢🤮
Ilyen lelkivilággal képzelhetem miket művelhettél a pároddal és szegény meddig tűrheted mire kihoztad belőle a viselkedéseddel a megérdemelt jussodat!
Még jó, hogy elintézett! Mondd meg neki hogy nagy pacsi és puszilom, neked meg kocc van!
Hát kedves utolsó!
Itt már nincsenek szavak.
Semmit nem tudsz se rólam, se a helyzetről és itt fröcsögsz egy vad idegen emberre.
Ez sem engem minősít mindenesetre.
Nem tudom ki vagy és mi történt veled, hogy ilyenné váltál.
Lehet, hogy értékes ember vagy tele sérelmekkel, ami kiváltja az indulatodat. Ezt sem tudhatom. Mindegy is.
Azért néha érdemes lenne indulat helyett gondolkodni.
Ez csak egy tanács.
További kellemes estét!
Te mondtad, hogy nem számít a vita tárgya, de azért te állítod be magad a sértettnek.
Továbbra is fenntartom, hogy edd meg amit főztél! Te provokáltad ki hát most örülhetsz magadnak!
#17 vagyok
A 3 év alatt felgyülemlett szarságait kapta vissza. Azt, hogy arrogáns volt, hülyének nézett, manipulált, szemrebbenés nélkül az arcomba hazudott, és azt hitte, hogy bármit megtehet velem, mert buta vagyok viszonozni a kedvességét. Úgy gondoltam, szakítás előtt annyit még megérdemel, hogy az orra előtt fogom úgy megcsalni, hogy nem veszi észre. És jó érzés volt látni, hogy végre ő is szenved, mint a kutya. Aztán persze ment az ócsárolás, hogy mekkora szemét rbanc vagyok, csak azt nem emlegette, hogy előtte 3 évig milyen voltam. Találtam olyan férfit, aki értékeli, és nem visszaél azzal, amilyen vagyok.
Jóerzésű ember belátja a saját hibáit is, és felismeri a saját felelősségét mindenben.
A kérdezőből ez hiányzik, mindenből felmenti magát, ő csak ártatlan lehet! Nárcisztikus és manupulativ vagy, lelki terrorrban tarthattad szegény párod! Lehet, hogy kétségbeesésében csinálta szegény, mert tudta másképp nem szabadul tőled!
Értelek 17-es
Különbözőek vagyunk, máshogy éljük meg a konfliktusainkat.
Rosszul kommunikálunk egymással mi emberek.
Azt gondolom, hogy mindenki hibázik és ok nélkül nincs vita.
Nem tudom milyen bosszút állni egy másik emberen, pláne ha szerettük/ szeretjük az illetőt.
Nem álltam bosszút senkin, pedig vannak helyzetek mögöttem.
A bosszú lehet, hogy egy elégtételt jelent.
Nem tudom.
Nem ismerem ezt a késztetést és érzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!