Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennétek ha kiderülne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha kiderülne, hogy a férjeteknek már 2 éve van szeretője?

Figyelt kérdés

Egy olyan nővel, akivel szex mellett minden magánügyet megosztanak, megbeszélnek, még azt is ki mit ebédelt, hova megy aznap, mit csinál.

Ha még azt is elmesélne a szeretőjének, mikor feküdt le veletek és milyen volt a szex.

Ha napi szinten kommunikálna a szeretőjével, üzeneteket küldene, minden reggel jó reggelt kíván neki, kedvesemnek szólítja, minden este jó éjszakát kíván....

Ezzel egyidejűleg otthon úgy viselkedne, mintha mi sem történt volna, ragaszkodó férj lenne, aki szeretget titeket, este hozzátok bújik, átölelve aludtok. Időnként meglep egy virággal, kedveskedik, rendszeresen kirándultok.

Ezután pedig mindenről beszámol a szeretőjének, hol voltatok, mit csináltatok. Nem csak rólatok mond el mindent, hanem a rokonokról, barátokról, akiket a szeretője nem is ismer. Szóval mindenről, ami veletek történik.

Mit gondoltok egy ilyen emberről, aki ezt csinálja? Valami lelki baja lehet?

2022. okt. 3. 01:24
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

9-es: "Szeretjük egymást, de nem szeretnék vele élni. "

Miért nem szeretnél vele élni?

2022. okt. 4. 05:36
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos van ilyen több is...
2022. okt. 4. 19:24
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

12. Igen, az ilyenek nem bírnak magukkal. De az asszony azért üljön a seggén. 🤷🏻‍♀️

1 voltam

2022. okt. 4. 19:38
 14/23 anonim ***** válasza:
19%
11-es, azért mert lehet elveszítené a varázsát. Így mindenkinek megvan a szabadsága, önállósága, és izgatottan várjuk a következő találkozást.
2022. okt. 5. 12:23
 15/23 anonim ***** válasza:
57%
#14: És ha szeretitek egymást, nem vágytok arra, hogy sokkal többet legyetek együtt? Muris, de mi azért válunk és költözünk össze, mert hiányzik az, hogy együtt aludjunk el és ébredjünk fel. Mert a házasságok mellett sok mindent meg lehet oldani, de ezt nem. :(
2022. okt. 5. 12:36
 16/23 anonim ***** válasza:
57%

15. Számomra az a legszomorúbb, hogy házasság előtt nem derült ki hogy nem passzoltok! Szexuális téren, persze.

Vagy te nem bírták magaddal.. 😅

2022. okt. 5. 15:19
 17/23 anonim ***** válasza:
26%
#16: évtizedek alatt változnak az emberek. Mi egyszerűen "elvaltoztunk egymastol".
2022. okt. 5. 16:07
 18/23 anonim ***** válasza:
72%

14. vagyok. Jó, mikor együtt ébredünk és együtt alszunk el. De sajnos elég bonyolult, ott van két kisgyerek, nálam egy, elválaszt minket 200 km. Nem tudjuk, melyik újunkba harapjunk. Így megy ez már négy éve. De én nem kérem, jöjjön holnap, ő nem mondja, mindketten tervezzük, hogy egyszer...

Én örülök, hogy valakik olyan határozottak és meg tudják a logisztikát is oldani, és válnak. Én elváltam, mert nem volt jó a házasságom, most kicsit élvezem is az egyedüllétet.

2022. okt. 5. 16:22
 19/23 anonim ***** válasza:
57%

17. És akkor ott hagyod, ha probléma adódik? Eléggé gyáva ember vagy! Te sem ismered a szerelem szó jelentését..

"Gondolom libidó csökkenés vezetett ide is."

2022. okt. 5. 18:25
 20/23 anonim ***** válasza:
25%
#19: Ismerem a 'szerelem ' szó jelentését, pont ezért válok:) A libidómmal semmi gond, és a feleségemmel se volt addig, amíg bele nem szerettem valaki másba. A feleségem most is jó nő, reálisan nézve semmivel nem rosszabb, mint az új, csak éppen nem belé vagyok szerelmes.Beleszerettem valaki másba, válok. Ennyi.
2022. okt. 5. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!