Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mindenkit oda visz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenkit oda visz?

Figyelt kérdés

A pasimnak megnéztem a múltját es minden volt nőjét ugyanazokra a helyekre vitte kirandulni mint engem is mikor megismerkedtünk.

Azt hittem speciális vagyok es csak engem vitt ezekre a helyekre, de kiderult, hogy minden nőt odacipelt. ( van 2-3-4 kedvenc helye)

Mennyire egyedi es romantikus így a dolog ?

2022. szept. 28. 14:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb pasinak megvannak a jól bejáratott helyei.

Bár...vigyázni kell, nehogy valami pincér, vagy jegyárus véletlenül/kibXásból, elszólja magát, hogy pl. a múlt héten milyen csinos volt a szőke lány.

2022. szept. 28. 14:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom szerelmes volt az előző barátnőibe is, miért ne vitte volna el őket oda? Ébredj fel Csipkerózsika előtted is volt élete, de a lényeg, hogy most te vagy neki. 31/N
2022. szept. 28. 14:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha ő szeret a budai várban andalogni, akkor ne menjen oda többet nővel, mert az első komoly barátnője elhagyta?

Mondok rosszabbat, ugyanazzal a szájjal csókolt meg, mint az exeit.

Ne kreálj ott problémát, ahol nincs.

2022. szept. 28. 15:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem krealok problémát. Csak azt hittem hogy egy adott helyre csak egyutt mentunk. Nem tudtam h mindenkivel arra ment. Így oda a varázs. Persze joga van menni a holdra meg a francba is, senki sem szól ebbe bele
2022. szept. 28. 15:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az ágyát lecserélte?
2022. szept. 28. 15:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Mitől hitted azt, hogy oda csak téged vitt? Mondta (tehát hazudott, ami valóban problémás), vagy csak a te agyadból pattant ki a dolog?

Nyilván vannak kedvenc helyei, egy helynek nem kell egyedinek lennie ahhoz, hogy romantikus legyen. Biztos voltatok olyan helyeken is ahová nem ment exekkel. Igazából elég hisztiszagú a kérdés.

2022. szept. 28. 15:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
És az mennyire romantikus, hogy velük is szexelt? 😁
2022. szept. 28. 20:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ti, 2-3-4 helyen randiztok hónapokig? Akkor én azon majréznék, vagyis nem lennék ilyen pasival, akivel nem lehet új helyekre elmenni. Az már a legkisebb baj, ha más nővel is ott volt, ha ennyire nem képes újítani :D Ha meg mellette 100 másik helyen voltatok, istenem, akkor mit rinyálsz. Szóval, szerintem te is érzed ezek nélkül a kis példák nélkül is, hogy jól bánik e vele, vagy nem, kielégítő e neked amit ő nyújt, vagy nem.
2022. szept. 28. 20:48
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Most gondold el, hogy ugyanazt a nyelvet dugja a szádba, amivel őket nyalta alul.
2022. szept. 29. 03:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!