Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkit oda visz?
A pasimnak megnéztem a múltját es minden volt nőjét ugyanazokra a helyekre vitte kirandulni mint engem is mikor megismerkedtünk.
Azt hittem speciális vagyok es csak engem vitt ezekre a helyekre, de kiderult, hogy minden nőt odacipelt. ( van 2-3-4 kedvenc helye)
Mennyire egyedi es romantikus így a dolog ?
A legtöbb pasinak megvannak a jól bejáratott helyei.
Bár...vigyázni kell, nehogy valami pincér, vagy jegyárus véletlenül/kibXásból, elszólja magát, hogy pl. a múlt héten milyen csinos volt a szőke lány.
Ha ő szeret a budai várban andalogni, akkor ne menjen oda többet nővel, mert az első komoly barátnője elhagyta?
Mondok rosszabbat, ugyanazzal a szájjal csókolt meg, mint az exeit.
Ne kreálj ott problémát, ahol nincs.
Mitől hitted azt, hogy oda csak téged vitt? Mondta (tehát hazudott, ami valóban problémás), vagy csak a te agyadból pattant ki a dolog?
Nyilván vannak kedvenc helyei, egy helynek nem kell egyedinek lennie ahhoz, hogy romantikus legyen. Biztos voltatok olyan helyeken is ahová nem ment exekkel. Igazából elég hisztiszagú a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!