Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi oka lehet annak, ha egy férfi megcsalja a feleségét?
Ismerősi körömben (mindkét nemre értve és különböző korosztályok):
1.Érdekházasságban élnek, kizárólag a "gyerekek miatt". Ha egyik fél se agresszív vagy alkoholista, akkor simán elvannak így, amíg fel nem nő a gyerek.
2.A másik fél rideg, esetleg technikailag aszexuális, aki csak a kapcsolat elején játszotta meg, hogy nem az, vagy a gyereknemzés miatt
3.Másik fél "öregecskedése", elhízása, elprolisodása, elsárkányosodása, elbunkósodása
4.Az adott ember simán csak egy csélcsap szar, bármilyen indok nélkül
Mert nem szereti, nem is szerette valójában.
Nekem egy csávó azt mondta 3 vasat kell tartani a tűzben. Egy kell aki mos, főz, takarít rá, gyereket szül, a biztos pont aki mindig ott van családosdit játszani. Kell mégegy, aki bármikor elővehető sexre, lepedő akrobatát játszani.
Kell egy harmadik is, akivel kirándulni, kikapcsolódni lehet, ez a nyugalom játék.
Ez szerintem oltári gyenge sz@r gondolja így, aki saját maga sem tud mindháromban 1 nőnél teljesíteni.
A "nem kap szexet" már maga eredménye az elromlott kapcsolatnak.
A legtöbb esetben nem ez az oka, otthoni szex mellett is félrelépnek.
Miért? Mert hímrbancok. Sok csinos, normális nőt is láttam már megcsalni, nem ezen múlik. (Fordított esetben sem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!