Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert erdemeltem ezt?
Figyelt kérdés
A baratom megtudtam hogy megcsal, van egy 13 eve folyó titkos kapcsolata, ahol mint kiderult, a nő nem akarta felvállalni a kapcsolatukat.
Azon kívül még van par “jelentéktelen” flörtje, de ez egy stabilabb kapcsolatnak latszik
Mi csak 1,5 éve vagyunk egyutt. Miert hazudott nekem es miert nem szakított a másikkal?
2022. szept. 7. 06:37
1/7 anonim válasza:
Jobb 2 p.nci mint egy. Itt olvastam egyszer egy ilyen választ.
2/7 anonim válasza:
Akkor nem is te vagy megcsalva, hanem a titkos szeretőt csalja veled.
3/7 anonim válasza:
Ja, amúgy nincs köze hozzád a dolognak, ez az ő hülyesége. Tehát nem a te hibád, nem érdemelsz ilyet. Dobd ki, találj jobbat....
5/7 anonim válasza:
Nem akadt fel a szurodon egy ilyen jellemu ember. Pedig az ilyen ember jelleme 1000 sebbol verzik. Nem tisztel, hazudik, szerepet jatszik, meg egy csomo ezzel hasonlo tulajdonsaga is torz. Nem tudsz mit csinalni, legkozelebb majd jobban figyelsz.
6/7 anonim válasza:
13 éve? Nem komplett, szerintem ez sosem fog befejeződni, gerinctelen jellemhibás ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!