Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elmondjam a pasimnak,hogy a tegnapi buliban 3 fiúval is megcsaltam?
Figyelt kérdés
2022. szept. 4. 16:38
1/17 anonim válasza:
Inkább szakíts vele, ne tedd tönkre lelkileg.
2/17 anonim válasza:
Várj még vele! Legközelebb hol bulizol, és hogy nézel ki? Pár haverral elmennénk szórakozni :D
3/17 anonim válasza:
Mint a drogériában, 3 az 1 ben!
4/17 anonim válasza:
Ha nem tűnt fel neki a reggeli nyalakodáskor a belőled csordogáló 3 különféle ízű sperma, akkor már nem is fogja észrevenni. :D
5/17 anonim válasza:
BTW: ha én lennék a pasid, elvárnám hogy egyrészt elmondd, másrészt utána egyenesen átjössz, és megkapod a magad büntetését. :)
6/17 anonim válasza:
Semmiképpen ne. Ha én lennék a pasid, lecsesznélek, hogy csak ennyi jött össze. Tudsz te ennél jobbat is. Tanulj és össze fog jönni legalább 6-7, aztán később már a 10 is elérhető lesz. Higgy magadban és sikerülni fog, de addig ne égesd magad ilyen gyenge teljesítménnyel!
7/17 anonim válasza:
Persze, mondd el, minden férfi szívesen hallja az ilyesmit.
8/17 anonim válasza:
Akkor mostanában nem lesz hiányod.
9/17 anonim válasza:
Remélem kamu de ha nem akkor igenis vállald fel az undorító pofáddal mit műveltêl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!