Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert tesz úgy mintha nem is ismerne?
Alakulóban volt egy viszony..parszor találkozunk és nagyon jó volt az összhang. Minden nap beszéltünk. Megegyeztünk, hogy jól érezzük együtt magunkat. Aztán a férfi elment nyaralni. Arról volt szó, hogy ha hazajon keres.
Nem keresett. Egyszer hívtam. Nem hívott vissza. Most meg osszefutottunk véletlenül, igaz én nem egyedül voltam, de teljesen atnezett rajtam. Mi történhetett? Kérdezzem meg vagy inkább hagyjam?
Meg sosem jártam így. Elvartam volna, hogy legalább szóljon, hogy meggondolta magát.
Szerintem ez annyira alja viselkedés, hogy eszedbe ne jusson rákérdezni semmire, hanem könyveld el egy utolsó szarnak, és érezd magad szerencsésnek, hogy nem feküdtél le egy ilyennel.
Ha pedig már megtörtént, akkor tudhatod, hogy egyszeri vagy néhány alkalomra ment ki a játèk. Megint csak bunkó. Örülj, hogy nem folytatódott.
Ha pedig elő akarna rángatni néhány hónap múlva, szóba ne állj vele!
Ne dühöngj, ne tiltsd, csak legyél a közömbös és válaszra se méltasd! Az üt legnagyobbat :)
De ezek szerint úgy tűnik, hogy marhára nem érdekli...
Amúgy kivel voltál, mert ha egy férfivel akkor ő is azt gondolta, hogy már van neked más.
Köszönöm 1es.
Én még így sosem jártam.
Általában szeretem tisztázni a dolgokat. Megbeszelni. Megertettem volna, csak adta volna tudtomra.
Neki erről szólt az egész, befűzött, szórakozott veled, aztán helló.
Neked meg szóljon arról, hogy ez az ember egy senki!
De most komolyan...
Ki az akivel együtt látott téged, és milyen helyzetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!