Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok hogy nem érezhet irántam semmit a szeretőm ha a születésnapomra kb 6éve nem kaptam még egy csokit sem ?
Mindkettönknek van párja
27N
48F
Rám is írt :( Így hónapokkal később.... hogy van e pasim?
Buta voltam, sajnos, válaszoltam, és ráadásul az igazat, hogy nincs.
Erre megpróbált újra barátkozni, én meg válaszul felhoztam gyakorlatilag ugyanezt: ha egy csokit sajnált akkor mért esik neki nehezére békén hagyni
Mi lett belőle? Elkezdett sértegetni, hogy nincs pasim, se barátnőm, se senkim, ami nem véletlen mert vagyok amilyen, hogy egy gonosz r.banc vagyok aki tönkretette, becsapta stb stb.
Sírtam egy néhány órát, mert tényleg nagyon durva bántó dolgokat mondott rám, aztán annyi. Többet nem válaszolok, ha ír.
Anyám!!!
Mondd, megkérdezhetem, mit vársz ettől a viszonytól? Azzal azért ugye tisztában vagy, hogy most majd teper egy kicsit, aztán minden ugyanolyan lesz, mint régen? 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!