Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vajon bennem van a hiba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon bennem van a hiba?

Figyelt kérdés

A párom kb. 1 éve megcsalt.

Sajnos nem igazán tudom magam túl tenni magam a történteken. Nincsen olyan nap, hogy ne jusson eszembe a történtek.

És nem ia bírom magamba tartani és fe is emlegetem..

5 hónapon át folyamatosan csalt, amíg terhes voltam az első közös gyermekünkel.

A két fél nem sokáig tudta titokban tartani, akis viszonyukat (a csaj férjél van és van pár gyereke is..)

Igazábol mindenki tudott a viszonyukról csak én nem, majd idővel megtudtam egy ismerőstöl. Akkor egy kis megbánást se mutatott a párom, sőt utána is csalt, folyton hazudozott. Miután megszületett a kislányom befejezték a viszonyukat..

Bár munka társak voltak így nehéz volt nem arra gondoljak, hogy van e még valami köztük.

A lényeg, hogy a csaj leszámolt és azóta nem tartsák a kapcsolatot. Megbocsáltottam neki, a kicsi miatt adtam neki egy eséjt.. lassan 5 éve vagyunk együtt és 3 éve vagyunk házasok.

Sokszor veszekszünk a történtek miatt, amiért a párom engem hibáztat mert ahogy mondani szokja "nem bírom elfelejteni és állandóan felemlegetem" soha nem adott arra választ, hogy miért tette, ahogy rákérdezek az a válasza, hogy "ne kezd el megint", "veszekedni akarsz?" (Normál hangnemben kérdezem)

Tudom túlkéne magam rajt, de nem megy.. már az is zavar, ha szerelmes zenéket hallgat. És kérdőee is vonom :/ vajon a veszekedésekért én vagyok a felelős? Miattam rossz most a kapcsolatunk?

2022. aug. 13. 15:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Es amugy ugyanugy fozol mosol takaritasz ra, ugyanugy befekszik melled az agyba es szexeltek is??
2022. aug. 14. 09:24
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Neharagudj de én nem laknèk ilyen férfival .Az màs ha egyszer megbotlott fèrfiból van de viszonyt folytatott valaki mással azèrt ez undorító dolog .Pláne mikor a leszarabbul voltál terhes is voltál és ő mással hempergett mert p..a hiánya volt .Neki ugy làttszik ez volt a legfontosabb.Én kidomnàm ha màskorcis szarul leszel betegvleszel akkor majd talál megint egy másik jukat és kezdi előröl .Aranyos mondhatom.
2022. aug. 15. 13:00
 13/13 anonim ***** válasza:
67%

Gerinctelen dolog amit művelt, viszont ha azt mondod megbocsátottál neki, akkor legyen is úgy.

Ha mindig felhozod neki, akkor azzal nem lesz jó a kapcsolatotok.

Még1x írom, nem szép amit tett és nyugodtan kitehetted volna, de ha egy új esélyt adtál neki, akkor legyen is igazi esély. Ha nem megy, akkor engedd el

2022. aug. 19. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!