Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek meg lehet játszani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meg lehet játszani a szerelmet mintha szerelmesek lennètek egy nőbe csak a sz*x miat?

Figyelt kérdés

#szerelem #Szeretők #Èveken át tartó viszony
2022. júl. 10. 19:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 anonim ***** válasza:
100%

“Az én típusomból kevés van a világon, mi amolyan művészek vagyunk, akik tényleg el tudunk játszani bizonyos érzelmeket.“

Valaki megint túl sok Dextert nézett. XDDDD

2022. júl. 10. 22:11
 22/82 anonim ***** válasza:
92%

Hány évesek a gyerekek, mióta vagytok mással párkapcsolatban?

A szerelem egy kémiai folyamat, ami 9 év után már rég nincs, ami titeket összeköt az a megszokás, életetek része, hogy néha szexeltek. Már rég együtt lennétek, ha ezt az egészet komolyan gondolnátok! Nem csak ő nem szerelmes, hanem te sem...

2022. júl. 10. 22:44
 23/82 anonim ***** válasza:
100%

9 év nagyon hosszú idő. Milyen a kapcsolata a gyerekei anyjával? Mert ha olyan rossz lenne, gondolom lépne.

Mondjuk nem tartom kizártnak, hogy szeret mindkettőtöket. De ez akkor is nagyon durva. Nem értem hogy bírod

2022. júl. 10. 22:54
 24/82 A kérdező kommentje:
23# hosszu lenne mindent leírni mindent megprobálom röviden. Amikor megismertem a szeretöm nekem volt kapcsolatom egy kis fiam neki, èpp akkor halt meg a felesège akitől van 2 gyereke de már nagyok az ővè,akivel most van az csak barátnője, de ugyan ugy megvagyok neki hiába megismerkedet a barátnőjèvel velem van 9ève vele 6 ève èn meg a páromal 11ève , de amikor megismerkedtem a szeretőmel tudtunk hogy nem lehetünk komolyan együtt soha mert időseb is nálam ès egyre többet taliztunk ahogy telt az idő egyre jobban ragaszkodot hozzám hiába szakitotam vele többször is addig kereset ameddig újra belementem
2022. júl. 11. 09:34
 25/82 anonim ***** válasza:
88%
24, ha tiszta, hogy egyikőtök se lép ki a kapcsolatából, főleg, hogy ilyen régóta ez a rendszer, akkor nem mindegy, hogy szeret, vagy sem? Működik, ne gondolkozz rajta.
2022. júl. 11. 09:41
 26/82 A kérdező kommentje:
25, Èrdekel hogy valoba szeret vagy nem csak szinèszkedik hogy legyen szex
2022. júl. 11. 11:58
 27/82 anonim ***** válasza:
86%
Na jó, de miért? Van jelentősége? Ha nem firtatod, csak élvezed, akkor is pont ugyanúgy benne leszel a kapcsolatban amiben szükségét érezted szeretőknek, neki ugyanúgy lezs párja és épp úgy összejártok és napi szinten beszéltek, mint így, hogy bizonytalankodsz. Ha már úgyis ebben élsz és változtatni úgyse akarsz, akkor nem lenne egyszerűbb csak kiélvezni, ami van? Hidd el neki, ha ezt mondja és kész. Ezzel a kérdéskörrel csak magadat hergeled.
2022. júl. 11. 12:15
 28/82 A kérdező kommentje:
27# De èn akkor is szeretnèm tudni hogy szeret vagy nem :) hogy èveket lehet színlelni mintha szeretne vagy nem mert azt ènis tudom hogy ha nagyon szerelmesek lennènk akkor se lehetnèk komolyan együtt de mègis szeretnèm tudni hogy mi az igazság ott van neki a barátnője velem mèg sem szakitot ezelött 6ève ugyan ugy találkozunk
2022. júl. 11. 15:59
 29/82 anonim ***** válasza:
100%
Jo veled a szex. Ennyi.
2022. júl. 12. 15:57
 30/82 anonim ***** válasza:
100%
28 Miért ne lehetnétek együtt, ha szeretnétek egymást? Felesleges kifogásokat keresni, jól elvagytok így mindketten, ez nem szerelem, csak időtöltés, amivel kiszakadtok a mindennapokból.
2022. júl. 12. 16:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!