Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a megoldás, van e olyan?
Egyik nehez periódus követte egymast a masik utan, az eletemben évekig, egyik sokk a masik utan, anyagi gondok, kulföldre szakadás, válás stb
Vegul talaltam egy pasit, aki mellett úgy tünt révbe érhetek, nem egy nagymenö de nyugodt es ragaszkodó, egyszeru melós....
Végül kiderult, 2 ev utan, hogy a legaljasabb, leggaládabb módon csalt, több növel is , rólam folyton panaszkodva.
Azota se vele se nelkule kapcsolat van köztunk, szakítok de visszaengedem az eletembe, es sehogyse jó már se vele se nélkule... nagyon nyugtalan vagyok, nem talalom a helyem... feszult vagyok....
Nem tudom ha miatta vagyok így. De ha szakítok se jó, egyedul vagyok nagyon.... nem tudok ebböl a büvkörböl kilepni
Szerintem is meg kéne próbálnod kizárni őt az életedből.
Én is voltam hasonló cipőben egy lány miatt, de végül beláttam, hogy ő veszített többet.
Gondolj arra, hogy előtte is volt életed, és utána is lesz.
Tudom, nagyon közhelyesen hangzik, de ez az igazság :)
Az én kérdésem talán furcsa lesz elsőre. És hidd el nem poénból kérdezem ezt! Hanem azért, mert úgy érzem ez is lehet az oka annak, hogy nem tudsz elszakadni ettől a pasitól. A kérdésem pedig: Ez a pasi jó az ágyban? Mert ha igen akkor mindent értek..
Vagy még az ágyban sem jó?
Mi köt hozzá?
Se veled se nélküled kapcsolat ismerős.
Valahol az tartja össze a kapcsolatot, hogy nem csak merő sz*rról szól, hanem közös jó hullámokról. Ha cseppekre is dobja az ember a másikat, ami mindenki mással is előfordul, akkor is örökké reméli az ember hogy lesz ismét jó. Ez most egy hullámvölgy ahogy eddig, és két hét múlva megint minden ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!