Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi lenne a megoldás, van e olyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a megoldás, van e olyan?

Figyelt kérdés

Egyik nehez periódus követte egymast a masik utan, az eletemben évekig, egyik sokk a masik utan, anyagi gondok, kulföldre szakadás, válás stb

Vegul talaltam egy pasit, aki mellett úgy tünt révbe érhetek, nem egy nagymenö de nyugodt es ragaszkodó, egyszeru melós....

Végül kiderult, 2 ev utan, hogy a legaljasabb, leggaládabb módon csalt, több növel is , rólam folyton panaszkodva.

Azota se vele se nelkule kapcsolat van köztunk, szakítok de visszaengedem az eletembe, es sehogyse jó már se vele se nélkule... nagyon nyugtalan vagyok, nem talalom a helyem... feszult vagyok....

Nem tudom ha miatta vagyok így. De ha szakítok se jó, egyedul vagyok nagyon.... nem tudok ebböl a büvkörböl kilepni

2022. jún. 25. 20:21
 1/7 A kérdező kommentje:
Egyedül is vagyok, de emberekre sem vágyom, nem tudom mi hozna a megnyugvast
2022. jún. 25. 20:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Előszőr is tedd ki a csávót. Semmi értelme vele lenned, ezzel csak még tovább alázod magad.
2022. jún. 25. 20:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts, és felejtsd is el. Ha lezárod, akkor adsz magadnak esélyt másokkal ismerkedni.
2022. jún. 25. 21:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is meg kéne próbálnod kizárni őt az életedből.

Én is voltam hasonló cipőben egy lány miatt, de végül beláttam, hogy ő veszített többet.

Gondolj arra, hogy előtte is volt életed, és utána is lesz.

Tudom, nagyon közhelyesen hangzik, de ez az igazság :)

2022. jún. 25. 22:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Te függesz erről a csávótól, mint más a drogtól! Le kéne jönni a drogról mert múlnak az értékes éveid! Magadba fektess! Rúgd ki a fenébe és kezd el önmagad újra felépíteni kívül belül. Ha rendbe jössz, meglátod, hogy jönnek a pasik is :)
2022. jún. 26. 07:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Az én kérdésem talán furcsa lesz elsőre. És hidd el nem poénból kérdezem ezt! Hanem azért, mert úgy érzem ez is lehet az oka annak, hogy nem tudsz elszakadni ettől a pasitól. A kérdésem pedig: Ez a pasi jó az ágyban? Mert ha igen akkor mindent értek..

Vagy még az ágyban sem jó?

2022. jún. 27. 15:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi köt hozzá?

Se veled se nélküled kapcsolat ismerős.

Valahol az tartja össze a kapcsolatot, hogy nem csak merő sz*rról szól, hanem közös jó hullámokról. Ha cseppekre is dobja az ember a másikat, ami mindenki mással is előfordul, akkor is örökké reméli az ember hogy lesz ismét jó. Ez most egy hullámvölgy ahogy eddig, és két hét múlva megint minden ok.

2022. jún. 27. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!