Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a szeretői kapcsolatok csak a szexről szólnak, miért leveleznek/telefonálnak/beszélgetnek/udvarolnak a szeretők?
"h majd így meg úgy elválok és feleségül veszem."
nade kinek kéne olyan pasi komolyra, aki csalja a feleségét?
Tegyük már tisztába a dolgokat:
- Amelyik nő szexel egy átlagos vagy az alatti férfivel ingyen, az vagy nem néz ki jól, vagy önbizalom hiányos, vagy egyszerűen csak fehérmájú.
- Egy dögös nő bármikor kap szexre konkrétan bármilyen férfit, miért érné be egy Olcsó Jánossal?
- A szerető nem egy guminő, hogy jöttem, megb*sztalak, helló.
- A szexpartner nem guminő, hogy jöttem, megb*sztalak, helló.
A szex nem egy olyan dolog ami alapból JÁR, még akkor sem ha kapcsolatban vagy.
Most itt jön egy olyan dolog, ami kifordítja az egészet: vannak nők akik önértékelési gondokkal küzdenek, és félelemből szexelnek szinte bárkivel, de ez nem általános, hanem beteges. Vsizont én még nem láttam igazán jó nőt (most nem olyanra gondolok, akik az átlagos nyúlbélák között jól néznek ki, hanem akik full-full kategóriásak), aki leállt volna szexelni bárkivel, csak mert szexet akar. Sőőőőt, a nőknél a szex nem olyan téma mint a férfiaknál, azaz ha nincs megfelelő partner, akár évekig is elvannak nélküle. Még szerencse!
A férfiakban is alakul ki kötelék, csak a férfiak nehezebben fejezik ki a nőkhöz hasonló érzelmeiket. Pl. a férfiak ezért is hajlamosabbak depresszióra, magukba fordulásra, hogy az érzéseiket (amik léteznek) senkivel ne osszák meg. Vagyis sokszor képtelenek erre. A kötelék ott van, csak ha ez nem kerül feldolgozásra, akkor megjelenhet a depresszió, vagy pl. a bűntudat olyan formája, amikor valamilyen más függőségbe vagy azt okozó tevékenységbe menekül előle az ember. Illetve sok férfinek van egy határa, hogyan tudja kimutatni a szeretetét. Aki a szeretője felé is minimális érzelmeket mutat ki, az ugyanúgy a házasságában is ugyanolyan minimális érzelmek kimutatására képes.
(Nyilván ez egy komoly és hosszú téma, komment hosszúságban nehéz róla beszélgetni és mindent leírni, kifejteni.)
En azért szeretnék erre egy hiteles kutatást kérni… nekem ez nagyon női logikai gondolkodásnak tűnik, ami a látszat ellenére nem biztos, hogy megfelel a valóságnak…. Annak, hogy egy férfi bizony tud kötődés és mély érzelmek nélkül is szexelni:) Egyszerűen másképpen van behuzalozva, programozva, mint egy nő. Egy nő a biztonságot keresi, aminek része az erős kötődés, olykor függés a férfitól.
Természetesen egy férfi is tud kötődni , ragaszkodni, szeretni, de ez nem feltétlen azzal függ össze, hogy kivel szexel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!