Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire nehéz bíznom benne?
Figyelt kérdés
Egy hónapja vagyunk együtt barátommal és nagyon szeretem. Viszont valamiért azt érzem, hogy nagyon nehezen alakul ki bennem a bizalom felé és néha ha együtt vagyunk eléggé be tudok feszülni minden ok nélkül. Nem mindig van ez így, de elő szokott néha fordulni és nem is nagyon értem a dolgot. Igazából nem adott rá okot, hogy gyanakodjak. Inkább az van bennem, hogy tudom azt, hogy az előttem lévő 4 éves kapcsolatában sokszor megcsalta az ex barátnőjét és sokszor elég csúnya módon, talán ez okozza bennem a feszültséget. Beszéltünk már erről a bizalmi kérdésről és elmondta, hogy nem kell aggódnom, mert azt érzi, hogy igazából nálam jobbat nem is találhatna, akkor minek akarna bárkivel megcsalni. Szóval nekem kifejezetten okot sem adott rá és még beszéltünk is erről, mégis bennem van. Volt már valaki hasonló helyzetben? Mit tanácsoltok, mi lenne ilyenkor a jó megoldás? Nem szeretnék olyan barátnő sem lenni aki beszabályozza és megmondja mit csináljon. Szeretném ha mellettem is ugyan úgy meglennének a programjai a barátaival stb.2022. jún. 19. 19:11
1/3 anonim válasza:
Azért mert tudod, hogy gerinctelen.
Nyilván az exét is minden ok nélkül csalta meg, mert megtehette, és nem volt következménye, vagy azért mert nem derült ki, vagy mert megbocsátották.
Honnan tudod, hogy csalta őt?
2/3 anonim válasza:
Nem. Az igazit nem csalja meg az ember. Eletbol: férfi, túl egy szakitason, egy idő után hiányzott neki a szex meg az is ,hogy valakit a barátnőjének tudjon. Munkatarsno aki úgy 50 százalékban jött be neki hajtott rá. Belement. Öt megcsalta. Kereste az igazit. Aztán megtalalta. Meg nem történt semmi köztük amikor munkatarsnkvel szakított. Ennek 4 éve. Azóta is szerelmes. Más nő nem létezik számára.
3/3 A kérdező kommentje:
Igazából régebbi kapcsolatomban én is csaltam már meg, de akkor elég komolytalan voltam még. Azóta én is pl sokat változtam, megbántam az akkori viselkedésemet és már biztos nem tudnám ezt megtenni, főleg nem vele mert egyszerűen igényem sincs másra semmilyen szempontból. Ebben bízom, hogy ő is hasonlóan van ezzel.
2022. jún. 19. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!