Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozzam a tudtára, hogy lefeküdnék vele?
Figyelt kérdés
Kellemetlen helyzetben vagyok. A férjemmel régóta nincs közöttünk szex. Bírtam egy darabig, de most már egyre kevésbé bírom és egyre kevésbé érzem magam nőnek. Van egy férfi a környéken, akivel sokat szoktam beszélni és flörtölni is szokott velem. Tett vicces utalásokat a megcsalásra is. Mikor legutóbb találkoztunk, akkor azt mondta azt szeretné, hogy tovább maradjak vele, de akkor siettem. Vonzónak tartom és szeretném megmondani neki, hogy lefeküdnék vele. Másrészt tartok tőle, hogy lenézne amiatt, hogy félrelépnék.2022. jún. 4. 18:58
11/26 anonim válasza:
Miért lenne lenézendő, ha egy férj nem hajlandó kielégíteni a feleségét, akkor jól teszi, hogy félre b@szik. Kérdező, mondd meg neki, hogy vonzódsz hozzá találkoznál vele. Nyílván ő is ezt szeretné, csak mivel tudja férjnél vagy nem igazán mer lépni.
12/26 anonim válasza:
Kérdező, ne tedd meg szerintem. Ha csak ennyi a baj köztetek hogy kevés a szex akkor ne rontsd el egy harmadik féllel. Valahogy csak meg lehet beszélni vagy javítani a helyzeten. Nyilván nem dönthetek helyetted, de ezzel nagyon meg tudod alázni és bántani őt, és a megcsalást megbocsátani nem lehet, az egy örök seb.
13/26 anonim válasza:
Sztem kovi talinal flortoles kozbe utalj ra. Biztos nem fog elitelni ez miatt. En nem tennem legalabbis
14/26 anonim válasza:
Hívd el magadhoz, vagy menjetek hozzá kettesben (hívasd meg magad). Ennél egyértelműbb nem kell szerintem
16/26 Steve28 válasza:
Egy igazi Nő nem baszatja meg magát! röhej!!
17/26 anonim válasza:
#15 Olyat csak gerinces ember csinál.
18/26 anonim válasza:
Ne hallgass ezekre, akik azt sem tudják miről beszélnek. Mert nem voltak/ nincsenek a te helyzetedben. Bár már nem ma történt, de én úgy jöttem össze akkor a barátnőmmel (szeretőmmel bár nem szeretem ezt a szót) hogy félve, de kimondta mit érez irántam. Én meg azért nem mertem lépni mert férje volt…
Szóval le kell ülj ezzel a férfival és lehet, hogy félve, de ki kell mondanod, amit érzel. Én drukkolok neked/nektek
19/26 anonim válasza:
Utolsó, nálunk is így volt. Az elején nehezen mertem lépni mert férje volt a csajnak, én viszont szabad voltam. Aztán adta a jeleket, amelyeket már nem lehetett félreérteni. Aztán ő is mondta ki elsőnek, hogy szeret engem. Bár addigra már csókok voltak...
20/26 anonim válasza:
Ne szeretőt keress hanem új életet….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!