Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Notórius megcsalók vagytok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Notórius megcsalók vagytok?

Figyelt kérdés
Aki egyszer csalt,az mindig fog is?
2022. máj. 16. 21:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
91%
Attól függ kiről van szó, és hogy ér e az egész kapcsolat egy garabó disznószarnál többet.
2022. máj. 17. 07:06
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem de titkon vágytam már rá hogy megtegyem.De nem tettem meg.
2022. máj. 17. 11:40
 13/22 anonim ***** válasza:
22%
Utolsó nő vagy?
2022. máj. 17. 14:14
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Mit számít hogy nő vagyok-e vagy sem?
2022. máj. 17. 15:23
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer csaltam egy feleves kapcsolatban, ennek mar 4 eve. Azota volt egy kapcsolatom, most van a masodik, es egyikben sem tortent ilyesmi. Illetve a megcsalas elotti 5 eves kapcsolatomban sem.
2022. máj. 18. 00:19
 16/22 anonim ***** válasza:
89%

Csak tudnám, hol van az offline életben az a sok mintapolgár, aki itt nyomogatja a pirosat?😂

Érdekes, itt soha senki nem csalt meg még senkit, a hűtlenek meg szerintük mindenkit megcsalnak. Fura, mert az életben alig ismerek valakit, aki még soha nem lépett félre, a 90% -uk meg marhára nem notórius megcsaló. Félrelépett igen, egy sz.r kapcsolatban, majd később kilépett a kapcsolatból. Igen, a sorrend hibás, de ebből azt a következtetést levonni, hogy az illető a boldog kapcsolatban is direkt félrelép, elég nagy ostobaság. Gondolom, ez valami önvédelmi mechanizmus a megcsaltak részéről. Könnyebb azt gondolni, hogy bennem semmi hiba, a másik a rohadék hűtlen, aki mindenki mást is megcsal, mint elgondolkodni, hogy a kapcsolatban eredetileg ketten voltunk, együtt rontottuk el, amire a félrelépő valóban hibás reakciót adott, de nem feltétlenül jut el mással odáig, hogy ez a hibás reakció bekövetkezzen, mert jó kapcsolatban nem lesz mire reagálni.

2022. máj. 18. 00:44
 17/22 anonim ***** válasza:
62%
Én 17 év házasság után lettem hűtlen. Egy nagy szerelem volt. Nem léptem ki házasságból de csak azért mert a másik fél nem akart kilepni a sajatjabol. Tartott 4 évig. Már két éve lesz hogy vége. Nem lesz több ilyen azt tudom. Nem erte meg.
2022. máj. 19. 04:13
 18/22 A kérdező kommentje:
Miért nem 17-es? Semmi jó nem volt benne?
2022. máj. 19. 22:46
 19/22 anonim ***** válasza:
45%
De igen. Eletem szerelme volt. Sok-sok érzelemmel. Egy csak szexen alapuló szeretoi kapcsolatba soha nem mentem volna bele. Viszont alaposan felforgatta az életem. Azóta visszatalaltam oda ahova tartozom.
2022. máj. 19. 22:56
 20/22 anonim ***** válasza:
Aki egyszer csal, nem biztos, hogy mindig fog, de ha van második, harmadik eset, akkor igen, mindig meg fog csalni mindenkit!
2022. máj. 23. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!