Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ebben az esetben ki az önző?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben ki az önző?

Figyelt kérdés
Amikor valaki jelzi a társának, hogy hiányoznak neki dolgok, a társa ezeket gond nélkül megadhatná, de nem akarja, akkor a hiányban szenvedő fél félre lép, és szerelmes lesz abba, aki megadja azokat amik hiányoznak neki, majd kilép a régi kapcsolatból. Ebben az esetben ki az önző? Az, aki direjt nem adta meg a társának azokat, amikre szüksége lett volna, vagy az, aki emiatt félre lep, szerelmes lesz, és kilép a régi, hiányokkal teli kapcsolatából?
2022. máj. 11. 11:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Rossz volt a sorrend. Előbb hagyod ott azt, akivel nem vagy boldog, utána keresel új társat. Te itt hibáztál. A társad meg ott, hogy amit simán megadhatott volna, azt megtagadta tőled. Nyiván nem szeretett.
2022. máj. 11. 11:11
 2/15 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy rólam szól a kerdes? Ja hogy senki.
2022. máj. 11. 11:19
 3/15 anonim ***** válasza:
94%
Tök normálisan válaszolt az 1es. Miért kell egyből bunkn írni?
2022. máj. 11. 11:29
 4/15 A kérdező kommentje:
A válasza normális, de az, hogy egyből rám g9ndolt sz nem az. Ha vmi rolam szól, akkor azt ugy irom ki. Ő pedig feltetelezett hogy én hibáztam.
2022. máj. 11. 11:36
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de sokszor az embernek könnyebb, ha E/3-ban írja a sztorit. Mindegy mert mindentől függetlenül választ írt. Szerintem egyébként, aki félre lép, de nyilván az is aki nem vette figyelembe a másikat.

Viszont ez úgy lett volna korrekt, ha előbb szakít, aztán keres mást.

2022. máj. 11. 11:43
 6/15 A kérdező kommentje:
Igen, biztos úgy korrekt ha valaki szakít. Viszont vannak élethelyzetek, amikor nem lehet szakítani, pl mert az egyik fél munkanélküli, nincs hova mennie, vagy akik házasságban vannak, gondolom ők is csak akkor válnak, ha van valaki már jo ideje a házastarsuk mellett. A semmi miatt, bizonytalan miatt szerintem senki nem fog feladni semmit sem, de ez csupán az én nézőpontom. Szerintem sokkal összetettebb a megcsalás, mint ahogy azt sokan leegyszerűsítik.
2022. máj. 11. 11:51
 7/15 anonim ***** válasza:
92%

Ha munkanélküli, akkor kezdjen el dolgozni. Kifogások mindig voltak, vannak és lesznek is. Ettől még nem az a jó választás. Ez kb azt jelenti hogy a könnyebb utat választja. Nem mindig a könnyebb út a jó választás.

De nyilván vannak helyzetek, amikor ténylegesen rá van kényszerülve, de ez elég ritka.

2022. máj. 11. 11:56
 8/15 A kérdező kommentje:
Szerintem vannak olyan élethelyzetek, amik nem olyan egyszerűen megoldhatóak. Kivülről minden egyszerűbbnek tűnhet.
2022. máj. 11. 12:05
 9/15 anonim ***** válasza:
70%
Nem, ezt a gyengék fedő mondata. Nem azt írtam, hogy könnyű, mert nyilván nagyon nehéz változtatni, főleg ha már az ember evekig benne van, de nem is lehetetlen csak ugye tenni kell érte. Ez a fájdalmas igazság.
2022. máj. 11. 12:14
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem önzőség az, ha bizonyos vágyakat nem teljesítesz. Az viszont már igen, hogy elmegy saját élvezetét hajkurászni.
2022. máj. 11. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!