Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik számít nagyobb megcsalásnak?
A) Két ember sülve-főve együtt van, csomó közös programot tartanak, szeretik egymást, már-már egy lelki párt alkotnak, fizikai érintkezés nem történik köztük. Az ő értelmezésükben ez nem megcsalás, hiszen csak barátok.
B) Két ismeretlen ember találkozik egymással, eltöltenek közösen egy órát, közben szeretkeznek. Az ő értelmezésükben ez nem megcsalás, hiszen nem szeretik egymást, csak a pillanatnyi szükségleteiket elégítették ki.
10
Az A szisztematikusan tervezetten épít fel vagy elhagyást vagy megcsalast
A
B verzio pedig gátlástalan spontán tettlegesség.
Meg buntetőugyben is a tervezett gyilkosság atverés szervezett bunozés nagyobb büncselekmény mint a "csupán" felajzottsagbol forro fejjel hirtelen megélt valami.
Az hogy A esetben még "csak" szervezés/terbezés alatt van a dolog es tettlegességig MÉg nem jut el, nem mentesít az alól hogy sokkalta nagyobb megcsalás mint a bekövetkezett.
"itt férfi-női kapcsolatokról van szó, aminek a férfi-női jellegű (érzelmi, erotikus, szexuális) vonzás az alapja"
Elég szűken értelmezed a férfi-női kapcsolatokat.
Már az első "A" eset is megcsalás.
Volt már részem ilyen gondolatbeli félrelépésben (nem én voltam a tettes.) Majdnem összejött az illetővel, de végül a kolléganője mégiscsak nagyobb hatással volt rá.
Hiába házas a kollegina és hiába tiltották őket egymástól, a férfi mégis kerülgeti az asszonyt - továbbra is. (Azazhogy szem- és fültanúja voltam, ahogy a nő "ráakaszkodott" a legkülönbözőbb módokon...)
Én a mai napig boldog vagyok, hogy NEM JÖTTEM ÖSSZE ezzel a férfival.
Mikor rákérdeztem nyíltan, hogy vajon a "nőt látja-e benne", nagyon elutasító volt a viselkedése, de valahogy nem tudtam neki hinni.
Azt tapasztaltam, hogy érzelmek terén kiváló színész. Nem tudtam benne megbízni igazán soha. Így legalább nem hibáztathatom magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!