Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek? Megbocsájtanátok?
A férjem a rosszlányokon nézelődött meg olyanokra keresett rá, hogy alkalmi szex és itt a közelben. Elmondása szerint ettől több nem történt és mikor rákérdeztem, hogy akkor miért csinálta azt mondta csak kíváncsiság volt. Meg persze esküdözött nem lesz több ilyen. De nem ez az első ilyen. Nem tudom bízhatok e benne vagy legalább elhihetem e hogy nem történt a "nézelődéstől" több.
36hetes terhes vagyok 2hete kórházban. És nem tudok hová menni hisz mindent otthon rendeztünk be együtt. Ti mit tennétek?
A férfi társadalomban egyébként ez mindig is így volt .
A papa jó alkoholista módjára elverte a mamát aki ugyanúgy viszi a sírhoz a halála után a virágot .
Pletyka szintjén hallod hogy az nem is annak a gyereke amaz meg a szomszéd asszonynak csinált még egyet .
Mennyi füstöt szívtak az előző rendszer gyerekei .
Ez kinek a hibája ?? Minden egyes ember akkoriban féreg volt?
Ti akik fröcsögtök, apáitok, nagyapáitok is alpári módon elhordanátok mindennek ?
Mindig velem foglalkoztok de a kérdezőnek semmi valódi segítség nyújtás . Kinek is kéne leköpni a tükröt ?
Az idealizált világotok az idealizált pasitokkal és kapcsolatokkal sose létezett legalábbis csak addig amíg nem történt egy ilyen ominózus eset.
Ledőlt a kártyavár, nektek is le fog egyszer ezért is írtam a magas lovat.
Ide vezetett ez a világ és ti tehettek róla a legjobban.
54
Nem nagy kár , hogy nem szülsz.
Ilyen mentalitással…
#58as haza engedtek és akkor a te peldaddal élve ha ő 2hete volt éhes most haza megyek és adok neki egy nagy tál kaját azzal 2hettel ezelőtt mire megy?😂
De látszik nem mindenki van tisztában a dolgokkal.
Miért csak szájjal lehetne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!