Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan alakul így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan alakul így?

Figyelt kérdés
Hogy egy házas nô aki megcsalja a férjét, ideges a titkos pasijára, hogy az miert nem fut vele talalkozni , akkor is, ha annak is baratnöje van, mert fél, hogy eltavolodnak egymástól, es papol becsületröl, öszintesegröl, egyenes jellemröl, tisztessegröl a titkos szeretönek , hogy az milyen fontos es ezt a szeretötöl várja ....
2022. ápr. 11. 10:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha ez a faszinak jó így....akkor nem tudom sajnálni , akkor lesz ami lesz.
2022. ápr. 11. 10:15
 2/2 anonim ***** válasza:

Szexkapcsolatokban is korrektul meg szoktak egyezni abban hogy ki mit vár el a másiktol es ahhoz illik tartani magukat.

Nekem olyan szexkaocsilatom volt(mindketten egyedülállóak voltunk),amiben elore megegyeztunk hogy ez monogám szexkapcsolat es nem fér bele harmadik.

Viszont én szerettem volna ha barátom lesz egyszer es ismerkedni akartam ez mellett, és azt is kezdte tiltani hogy én ismerkedjem, de aztán megengedte csak ne k.féljek félre.

Aztán lett barátom es amikor már vele szexeltem helyből dobtam a szexkapcsolatosomat aki kifordult magából és szerinte megcsaltam mert ő csak ismerkedni engedett nem k.félni mással, és szerinte nem voltam korrekt hozzá stb.

Erre rátett egy lapáttal, hogy még a barátom is azt pedzegeti, hogy én szerinte is megcsaltam az előző pasit.

2022. ápr. 11. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!