Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Létezik olyan pasi aki még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan pasi aki még gondolat szintjén se jut el arra,hogy megkéne csalnia a barátnőjét?

Figyelt kérdés

Pl. Egy buliban van, ahol van egy fullos nő, és a nő láttán nem jut eszébe az,hogy "hú ezzel most de dugnék egyet"? Vagy " kár,hogy van barátnőm, jól meghúznàm azt a csajt"?

Vagy a rosszabb,hogy olyan gondolatok járnak a fejében,hogy megkéne tenni..

Ugye nem létezik ilyen?

2022. márc. 27. 08:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
10# Te jó csávó vagy, jó ember!!!!
2022. márc. 27. 09:41
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Mivan megkeseredett anyuka. Unalmas a vasárnap? Főzni kéne nem itt picsogni. Talán akkor az urad se ilyeneken gondolkodna
2022. márc. 27. 09:45
 13/19 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
91%

Deee... minden férfi gonosz, minden férfi azonnal megcsalná a barátnőjét, feleségét, ha lehetősége adódna rá, minden férfinek folyton azon kattog az agya, hogy miként csalja meg a párját. Aki meg nem ilyen típus, azzal hatalmas gondok vannak. 🤦‍♂️

Tökéletesen igazatok van. Ja, nem!

Úristen, mi ez az idióta felfogás itt? Kicsivel több mint fél éve vagyok párkapcsolatban, de még sose gondoltam rá, hogy milyen lenne megcsalni a barátnőmet. Tuti baj van nálam a toronyban a ti értelmezésetek szerint.

2022. márc. 27. 09:47
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem itt olyan sok beteg ember van... Oké, ne csalja meg, de hogy már valakinek az ágyába is bemásznának, megszabni, hogy mit gondol? Biztos van ilyen, de én nem fogok drámázni, ha 10 év után gondol néha másra is az ember. Ez beteges.
2022. márc. 27. 10:05
 15/19 anonim ***** válasza:

Letezik.

Lehet lefekudne ezzel azzal. De megcsalni azt nem.

2022. márc. 27. 13:25
 16/19 anonim ***** válasza:
Aki jól lakik otthon nem megy máshova...
2022. márc. 27. 16:10
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát számomra óriási különbség van a "de jó nő, izgat szexuálisan" és a "de kár, hogy van párom" gondolat közt... Olyan nincs se férfiba, se nőbe, akiben soha nem kelt vágyat az ellenkező nem, olyan viszont mindkét nem esetében van, hogy kellő önkontrollal kordában tartja a vágyait, és nem gondol a párjára nézve megalázó dolgokra.
2022. márc. 27. 17:36
 18/19 anonim ***** válasza:

A feltevés egy kicsit erős.("gondolat szintjén se jut el arra,hogy megkéne csalnia a barátnőjét?")

De ha a hűségre gondolsz, akkor van hűséges férfi!

2022. márc. 27. 19:18
 19/19 anonim ***** válasza:

Nagyon tetszettem egy fiunak, de baratnoje volt. Nekem is nagyon tetszett de igy nem volt semmi koztunk. Aztan szetmentek, es akkor sem csokolt meg , meg semmi ilyesmi.

Aztan rajottem hogy a no elkulonitette teljesen a fiut, csak a lannyal volt ejjel nappal ha meg nem volt vele messengeren minden percben irni kellett neki.

Az a no beteg volt.

Megvolt ertem halva, de még akkor sem csokolt meg amikor egyutt sem voltak. Szerintem ha megfogtam volna a kezet sirva szaladt volna a nohoz hogy mit tettek vele

2022. márc. 28. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!