Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan pasi aki még gondolat szintjén se jut el arra,hogy megkéne csalnia a barátnőjét?
Pl. Egy buliban van, ahol van egy fullos nő, és a nő láttán nem jut eszébe az,hogy "hú ezzel most de dugnék egyet"? Vagy " kár,hogy van barátnőm, jól meghúznàm azt a csajt"?
Vagy a rosszabb,hogy olyan gondolatok járnak a fejében,hogy megkéne tenni..
Ugye nem létezik ilyen?
Deee... minden férfi gonosz, minden férfi azonnal megcsalná a barátnőjét, feleségét, ha lehetősége adódna rá, minden férfinek folyton azon kattog az agya, hogy miként csalja meg a párját. Aki meg nem ilyen típus, azzal hatalmas gondok vannak. 🤦♂️
Tökéletesen igazatok van. Ja, nem!
Úristen, mi ez az idióta felfogás itt? Kicsivel több mint fél éve vagyok párkapcsolatban, de még sose gondoltam rá, hogy milyen lenne megcsalni a barátnőmet. Tuti baj van nálam a toronyban a ti értelmezésetek szerint.
Letezik.
Lehet lefekudne ezzel azzal. De megcsalni azt nem.
A feltevés egy kicsit erős.("gondolat szintjén se jut el arra,hogy megkéne csalnia a barátnőjét?")
De ha a hűségre gondolsz, akkor van hűséges férfi!
Nagyon tetszettem egy fiunak, de baratnoje volt. Nekem is nagyon tetszett de igy nem volt semmi koztunk. Aztan szetmentek, es akkor sem csokolt meg , meg semmi ilyesmi.
Aztan rajottem hogy a no elkulonitette teljesen a fiut, csak a lannyal volt ejjel nappal ha meg nem volt vele messengeren minden percben irni kellett neki.
Az a no beteg volt.
Megvolt ertem halva, de még akkor sem csokolt meg amikor egyutt sem voltak. Szerintem ha megfogtam volna a kezet sirva szaladt volna a nohoz hogy mit tettek vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!