Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el barátnőmnek, hogy majdnem megcsaltam?
Nem történt végül még, de éppen egy hajszálon múlott az egész.
Egyik oldalról azt gondolom, hogy végül nem történt meg, így minek.
De másik oldalról a lelkiismeretem azt diktálja, hogy mondjam el, mert én is el várnám.
Szóval..
Ti hogy kezdenétek ezt el?
Jobb lenne ha szakitanal a bnoddel, legyel ferfi, ne csak akkor mikor totalkarra iszod magad.
Találjon ertelmeset maganak a lany helyetted.
És ha elmondod akkor mi lesz?
Ja tudom, te megkönnyebbülsz, a csajod meg birkózzon meg a feladattal. Megbocsátás/ szakítás, se választani, se végrehajtani nem könnyű.
Legyen már gerinced, és szakíts, vagy nyeld le.
4 év után nem ilyen könnyű, mint ahogy ezt leírod.
És van gerincem.
Különben eszembe sem jutna, hogy el mondjam
Most akkor ő puszilt meg először, de te kezdeményeztél azzal, hogy megpusziltad? Mivan?
A barátnőd tudja, hogy egy másik csajnál aludtál?
Felkene fogni hogy ha ilyen eszedbe jutott mar csak gondolat szintjen is, akkor el kene engedni a kapcsolatot
Ennyivel tartozol a lanynak.
Én értékelem az őszinteséget, de szerintem ebben a helyzetben annyit tudsz tenni, hogy megfogadod magadnak, hogy többé nem iszol annyit, hogy ilyen helyzetbe sodord magad. Az alkohol nem kifogás, de a döntéshozó képességet kb. a sarokba vágja, így nagyon nagyon óvatosan kell vele bánni annak ellenére, hogy manapság kb. alap minden hétvégén szétcsapnia magát az embernek.
Mivel valószínűleg nem arról van szó, hogy alapjáraton oda meg vissza lennél ettől a havercsajtól, csak szimplán ott volt egy meleg test, ami részegen vonzónak tűnt, szerintem ne bántsd ezzel a barátnődet. Megértem, hogy mar a bűntudat, meg feloldozást szeretnél, de itt a vezeklés az, ha ezt a terhet nem rakod az ő nyakába, hanem egyedül cipeled. Ezt egyedül úgy tudod jóvá tenni, ha a jövőben máshogy cselekedsz, és hagyod ezt az egészet egy "Hú de jó, hogy 20 évvel ezelőtt nem barmoltam el az életem!" szintű emlékké zsugorodni. Az alkoholhoz fűződő viszonyodon pedig érdemes lehet elgondolkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!