Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít, hogy kinek hány kapcsolata volt régen?
Hazugság, hogy a múlt nem számít. Már hogy a francba ne számítana? Nem hiszek a Pálfordulásban, abban, hogy aki túl van száz farkon, az majd pont velem akar komolyat. Száz ember mellett nem voltál képes megállapodni? Vagy száz ember cseszett át es hagyott el téged? Egyik sem vall arra, hogy képes lennél értékelhető kapcsolatot létesíteni. Ha az első, akkor bocs, de egy ribizli vagy, ha a második, akkor nem tanultál a hibáidból (majd pont nálam fogsz? Na persze...)
Harmadik, hogy szimplán nem akartál komolyat, csak élvezted a törődést sok embertől. Na ez is ribizli kategória.
Ja és nem kell utólag verni az asztalt, hogy miért nem fogadom el, biztosan nem erőszakkal tolták a szádba azokat a farkakat. (Ha igen, akkor az meg btk., Az egy másik szituáció)
Nem hazugság hogy a múlt nem számít, mert nekem pl nem. Szóval helyesen inkább úgy fogalmazhatnál,hogy neked nem számít, de attól még ha valaki azt állítja igen, nem hazudik.
Nekem ha 100 pasival nem is volt dolgom , felével se de azert több mint amennyi “belefer” néhány embernek. Nem akartam akkoriban kapcsolatot így csak lazább kapcsolataim voltak, de most már több éve komoly kapcsolatban vagyok és nem mentem félre mert kiszórakoztam magam. Szóval ellehet ítélni könnyen bárkit, meg hogy nem változik, de az élet nem ennyire fekete vagy fehér.
Semmi baj nincs azzal, hogy valaki kiéli magát, sőt. Én azt mondom, mindenki élje meg önmagát, szexeljen annyit és azzal akivel akar. Csupán annyit mondok, hogy ha ezután megkapja másoktól, hogy "bocs nekem ez nem fér bele", akkor nem az asztalt kell verni, hogy "denekemjogomvan", hanem elfogadni azt is, hogy másnak nem fér bele. Kábé mindenki tisztában van azzal, hogy a társadalom nagy részének nem fog bejönni az, hogy naponta váltogatja a f.szt. Ennek is megvan az oka, miért alakult ez így ki.
El kell fogadni a másikat, ennyi. Ha nem illetek össze, akkor keresni mást, aki hasonló elvek szerint él, mint te. Ennyi.
18
Én nem érzem hogy becsapnám önmagam, mert nem a párom múltját nézem hanem hogy a jelenben milyen. Számít a múlt persze mert azok alapján lesz valaki olyan amilyen, de engem az érdekel hogy valaki milyen most. A múltja is érdekel, de csak olyan szinten hogy megertsem honnan jött, nem azért hogy ítélkezzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!