Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nőként megtudnád, hogy a pasid megkérdezi egy másik nőtől mennyire számít neki a szex, akkor mit éreznél?
Tehát ha a párod megérdeklődné egy beszélgetés alkalmával (amin nyilván te nem vagy jelen) egy ismerős nőtől, hogy "és mennyire fontos a szex?", akkor erre hogy reagálnátok?
Semmi nem történt volna a párod és a nő között se előtte, se utána, de ez a mondat elhangzana.
Én nem a nő vagyok, hoppá.
Nem volt jelen senki más.
Ha férfi vagy, akkor miért mész bele ilyen beszélgetésbe, és meséled el otthon?
Kiakadnék, ha a párom elmondja, hogy valakitől ilyet kérdez, hiszen ez mindenki magánügye, és ha ez nem volt téma, akkor nem is tesz az ember fel ilyen kérdést. Ez egy nagyon magas labda, amiből bármi is lehet.
3
nem mondtam, hogy ebben a történetben én a férfi vagyok.
én a nő vagyok, akitől ezt megkérdezte egy párkapcsolatban élő ffi.
próbálom végiggondolni, h. ez hogyan hatna arra a nőre, akinek a párja ilyet tesz.
5
nem az a lényeges, h. ez hülye kérdés vagy nem, hanem hogy ezt feltette egy másik nőnek, miközben nője van.
6-os Akkor meg elbaxtad a kérdésfeltevést!
Igen, a pasi minimum flörtölt veled, de ezt a párja nem fogja sosem megtudni.
7
nem basztam el a kérdést, amennyiben megy a szövegértelmezés neked.
arra voltam kíváncsi ez mennyire fér bele vkinek, ha a párja ilyeneket kérdez másvalakitől.
9
de akkor miért nevezted ezt flörtölésnek? másképp nem próbálkozott be a fickó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!