Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az a pasi, aki más nőnek írogat, szereti a párját?
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki folyamatosan irkál nekem évek óta, bármilyen fotót kiteszek, arra reagál valamit, miközben van párja, akivel együtt is élnek. Azt mondja, hogy muszáj engem látnia, nem bírja ki. Én nem szoktam soha visszaírni neki. Közben látom, hogy a barátnőjével úgy reprezentálják magukat, mint az álompár és folyamatosan rakja ki, hogy mennyire szereti a csajt. Szerintetek egy ilyen pasi tényleg szereti a párját? Az világos, hogy velem nagyon le akarna feküdni, de ettől még szerelmes a párjába?2022. febr. 20. 18:10
1/8 anonim válasza:
Dehogy szereti. Se szeretet, se tisztelet. Pondró az ilyen. Bárki bármi mond, az is bőven gáz, hogy megcsalná a csajt, ha te benne lennél. Az se különb a megcsalásnál, ha csak írogat. Onnan kezdődik, hogy a fejében megfordul, hogy találkozna veled.
2/8 Humor Herold válasza:
Biztosan nem szerelmes.Mert ha az lenne akkor csak őt látná, senki más nem érdekelné.
De a szeretet más dolog.Lehet szereti a párját,és sose hagyná el.De mellette nyitva tartja a szemét.A szemét :)
4/8 anonim válasza:
1-essel értek egyet. Bár.. mondani mondaná, hogy szereti, kérdés mi neki ténylegesen a szeretet. Saját szubjektív meglátása, a "saját is világában" valószínű, hogy "szereti". Csak az sajnos eltér az "egyetemesebb", egészségesebb jelentéstől.
5/8 anonim válasza:
Aki annyira bizonygatja a külvilág felé, hogy milyen nagyon szerelmes, az gyanús.
6/8 anonim válasza:
Aki már kikacsint, főleg ilyen kitartóan, az nem csak veled csinálja. Légy te ebben nagyon biztos. Előbb utóbb lebukik.
Gyakorlatilag rendszeresen flörtöl más nőkkel a felesége mellett. Hogy verbálisan, az érdektelen, hiszen, ha rábólintasz, akkor meg is történik. Nyilván, vannak, akiket le is vesz a lábáról.
7/8 A kérdező kommentje:
Szerintem simán valószínű, hogy én tetszem neki annyira, ha már évek óta próbálkozik. Nekem is van olyan, aki iszonyúan bejön több éve és örök szerelmem. Igazából csak azt nem értettem, hogy ettől még lehet-e valóban szerelmes a párjába.
2022. febr. 28. 13:26
8/8 anonim válasza:
Mennyiben változtatja meg az életedet, ha szerelmes, vagy ha nem az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!