Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam az exem új barátnőjének, hogy a srác még mindig utánam koslat?
Én kétszer is elküldtem a screenshotokat meg egyéb bizonyítékokat egy megcsalásról. Egyik se jött be, de ismét megtenném, joguk van tudni.
Egyszer egy sráccal beszéltem Tinderen, én át akartam térni Messengerre, de ő nem volt hajlandó megadni a teljes nevét. Rá tudtam keresni az adatai alapján, ki volt neki téve, hogy kapcsolatban. Írom neki, szép a barátnőd. Mondja ja, hát annak már kb vége. Szétváltam tőle Tinderen és a screenshotokat elküldtem a csajnak, hogy erről tudnia kell. Egyből le lettem tiltva, majd ír a srác egy Messenger üzenetet nekem, hogy valaki a nevében van fent Tinderen és nem akarta, hogy félreértés és fölösleges veszekedés legyen, ezért tiltott egyből a csaj profiljából. Hihető :D
Engem csaltak meg egy olyan lánnyal, akinek szintén van pasija. A pasijának szóltam, hogy azért figyeljen oda, mert megcsalják. Valamit visszaírt, hogy én ezt honnan veszem, mert az exem azt mondta, hogy már x idő óta nem is találkozott velem (közben aznap találkoztunk utoljára, amikor kiderült a megcsalás és rögtön írtam is az üzenetet). Még erre visszaírtam és küldtem pár bizonyítékot. Majd az exem kezdett el fenyegetni, hogy fel fognak mind jelenteni zaklatásért :D Eltelt másfél év és látom Facebbokon, hogy összeházasodtak :D Nyomorult a pali, ha neki ilyen kell...
Megmondom őszintén, ha nekem küldene valaki bizonyítékokat, hogy megcsalnak, én a szememnek hinnék, meg is köszönném, hogy tájékoztattak. De vannak ilyen nyomorult emberek, akik még a hírhozót bántják, mert szembe kellett nézniük azzal, hogy a párjuk megalázza őket.
Küldd el mindenképp!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!