Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elmondjam az exem új barátnőjé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam az exem új barátnőjének, hogy a srác még mindig utánam koslat?

Figyelt kérdés
Valószínűleg azt fogja hinni, hogy a kapcsolatukat szeretném tönkretenni. Ellenben ha nem mondom el neki, egy olyan csávó mellett éldegél, aki bármikor lazán hazudik neki. Arról nem beszélve, hogy fel sem vállalja, én a kapcsolatukat is csak valaki mástól tudtam meg... Velem is és más lányokkal is folyamatosan próbálkozik a srác azóta is. Úgy érzem ezt azért nem ártana tudnia, de hogy lehet ezt úgy közölni, hogy tényszerű legyen és ne azt érezze, hogy problémát akarok generálni?

2022. febr. 9. 10:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én kétszer is elküldtem a screenshotokat meg egyéb bizonyítékokat egy megcsalásról. Egyik se jött be, de ismét megtenném, joguk van tudni.

Egyszer egy sráccal beszéltem Tinderen, én át akartam térni Messengerre, de ő nem volt hajlandó megadni a teljes nevét. Rá tudtam keresni az adatai alapján, ki volt neki téve, hogy kapcsolatban. Írom neki, szép a barátnőd. Mondja ja, hát annak már kb vége. Szétváltam tőle Tinderen és a screenshotokat elküldtem a csajnak, hogy erről tudnia kell. Egyből le lettem tiltva, majd ír a srác egy Messenger üzenetet nekem, hogy valaki a nevében van fent Tinderen és nem akarta, hogy félreértés és fölösleges veszekedés legyen, ezért tiltott egyből a csaj profiljából. Hihető :D

Engem csaltak meg egy olyan lánnyal, akinek szintén van pasija. A pasijának szóltam, hogy azért figyeljen oda, mert megcsalják. Valamit visszaírt, hogy én ezt honnan veszem, mert az exem azt mondta, hogy már x idő óta nem is találkozott velem (közben aznap találkoztunk utoljára, amikor kiderült a megcsalás és rögtön írtam is az üzenetet). Még erre visszaírtam és küldtem pár bizonyítékot. Majd az exem kezdett el fenyegetni, hogy fel fognak mind jelenteni zaklatásért :D Eltelt másfél év és látom Facebbokon, hogy összeházasodtak :D Nyomorult a pali, ha neki ilyen kell...

Megmondom őszintén, ha nekem küldene valaki bizonyítékokat, hogy megcsalnak, én a szememnek hinnék, meg is köszönném, hogy tájékoztattak. De vannak ilyen nyomorult emberek, akik még a hírhozót bántják, mert szembe kellett nézniük azzal, hogy a párjuk megalázza őket.

Küldd el mindenképp!

2022. febr. 10. 13:38
 12/12 anonim ***** válasza:
Persze, joga van tudni.
2023. jan. 31. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!