Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás esetén csak a megcsaló a hibás, a megcsalt félnek semmi felelőssége nincs benne?
Figyelt kérdés
2022. febr. 8. 18:22
11/16 anonim válasza:
Nem mentség az sem hogy kevés a szex egy kapcsolatban!
12/16 anonim válasza:
A megcsalásért valóban kizárólag a megcsaló fél a felelős, mivel az ő döntése volt, de az idáig vezető útért mindketten jócskán tenni szoktak.
13/16 anonim válasza:
Nem mindig azért csalnak meg valakit, mert gond van a kapcsolatban.
14/16 anonim válasza:
Csaltam meg már páromat, nem is egyet. Voltak olyanok közülük, akik semmiről sem tehettek. Volt olyan is, akit tudok okolni amiatt, hogy eljutottunk odáig, hogy megcsaltam, de magáért a megcsalásért nem, hiszen én döntöttem úgy, hogy nem hagyom el előtte.
15/16 anonim válasza:
A kapcsolat megromlásában lehet hibás a megcsalt fél is, már ha azért történt a megcsalás. Mert sajnos van, hogy a megcsalt fél nem tehet semmiről, szimplán másra vágyott a megcsaló. De mindkét esetben a megcsaló a hibás, hiszen ha úgy érezte mással akar lenni, akkor előtte szakítani kellene a jelenlegi párjával. Vagy ha házasságban történik, akkor is meg lehet neki mondani, hogy váljunk el mert én másra is vágyok. Nyilván ez nehezebb eset, mivel lehet két szék közé ül az illető, mert mégse működik az új kiszemelttel. Ezért is maradnak a házasságban inkább és nem borítanak mindent a bizonytalanert, vagy szimplán csak egy kalandra vágynak, és amúgy nem akarnának elválni, na az a legundoritobb...aki a házastársa mellett kalandozik...
16/16 FoxtrotLidérc válasza:
Lehet lepontozni, én CSAK és CSAK a megcsaló felet tartom hibásnak. Nincs olyan, hogy menthetetlen egy kapcsolat, de azért benne maradok bohóckodni - kifele mutatom, hogy jajjderendbenvagyunk, közben meg önigazolást keresek arra hogy a páromat orrba-szájba csalom. Nem működik? Ezerszer át lett beszélve? Nem történik változás? Szakítani kell! Nem még száz meg ezer szállal a másikhoz kötni magam - utána meg máshol keresni azt, amit otthon nem kapok meg. Senki nem mondta, hogy kötelező egy rosszul működő, vagy egyenesen F*S kapcsolatban benne maradni, vagy jobbat mondok: Elköteleződni mellette. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!