Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal / megcsalna?
Figyelt kérdés
Terhes vagyok a barátomtól, nem régóta vagyunk együtt, fél éve. Becsúszott a gyerek, de mindenképp megakartuk tartani. Észrevettem, hogy más lányokra keres rá facen, de letagadja, hogy ő volt, aztán még engem hibáztat, hogy megvádolom ilyenekkel. Most azt hazudta, hogy elmegy egy találkozóra, de azt mondta, csak férfiak lesznek ott, közben kiderült hogy az ellenkezője, éppen csak lányok. Ha nem lenne semmi, gondolom nem hazudott volna róla. De ezeken kívűl mindig kimutatja hogy nagyon szeret, de már nem tudom. Sok csalódást éltem már àt miatta, nem akarok vele lenni.2022. febr. 6. 13:20
2/14 anonim válasza:
Eleve nem értelek: egy nulla alapokon nyugvó kapcsolatba MIÉRT MIÉRT vállalsz gyereket? Nem is lehet ennyi idő alatt megismerni a másikat. Sajnos nagyon úgy néz ki, a gyereket is egyedül fogod felnevelni..
3/14 A kérdező kommentje:
Éppen ezért, egyedül is feltudom neveleni ha arról van szó. Semmiképp nem akartam elvetetni.
2022. febr. 6. 13:26
4/14 anonim válasza:
Ha nem vagytok egyutt, akkor mar azt csinál, amit akar. Nem megcsalas
5/14 anonim válasza:
Itt szerintem már csak a sokadik következmény lenne a megcsalás. Írod, hogy már sok dolgot elszenvedtél tőle (fél év alatt ami vicces) mégis vagy olyan felelőtlen, önismeretből nulla, hogy képes legyél vele egy gyereket bevállalni. Őszintén? Viseld a kereszted, ezt te magadnak csináltad.
És igen, valószínű megcsal, és a gyerekedet sem fogja keresni
6/14 anonim válasza:
Miért ne csalna meg? Most, amikor a legszebb időszakotokat kéne élnetek, bulizni, utazni, élményeket szerezni, egész nap csak szexelni, te terhes vagy és már most sárkányoskodsz, ő meg már most hazudik.
8/14 anonim válasza:
Az utolsó mondatodban írtad, hogy nem akarsz vele lenni. Akkor ne legyél vele, ha egyedül is fel tudod nevelni a gyermeketeket.
9/14 anonim válasza:
Jó butacska egy nő lehetsz.... :/
10/14 anonim válasza:
Totál hülyének néz, én lépnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!