Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Volt már olyan aki örült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan aki örült annak, hogy megcsalta a párja? Mármint olyan felszabadító érzés, hogy Te is nyugodt szívvel megteheted?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel önhibánkon kívül szakítottunk (egyik szülője meghalt, külföldre költöztek), de még évek múlva is szerelmes voltam belé, és tudom, hogy egyszer össze fogunk jönni.

Természetesen volt azóta barátnőm (de mindig hiányzott valami), a mostani megcsalt, és valahogy olyan felszabadító jó érzés fogott el... ez nagyon beteg gondolat? :)

Eddig az összes barátnőmre olyan furán (kis sajnálattal) néztem, mivel az exembe voltam igazán szerelmes, és tudtam, ha alkalom adódik rá, dobnám bármelyiket az exemért... Most viszont hogy megcsalt, olyan felszabadultan lehetünk együtt, mert én is megcsinálhatom vele.

Más is érzett már így?

31/F

2022. jan. 29. 20:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
de ettől függetlenül ha pl. 10 év múlva megjelenik az exem, simán lépek - magyarul vállaljak veled gyereket úgy, hogy magad is bevallod, ja ha x pnci megjelenik akkor oldjam meg a kölyökkel egyedül.
2022. febr. 5. 06:33
 12/15 anonim ***** válasza:

""Az exemre nem "várok", természetesen tervezem a jövőt, és szeretnénk gyerekeket, de ettől függetlenül ha pl. 10 év múlva megjelenik az exem, simán lépek :) "

Veled nem hogy gyereket nem mernék bevállalni, ami nem csak felelősség, de még lakáshitelt sem 20 évre.

2022. febr. 5. 09:44
 13/15 A kérdező kommentje:
De harmadik csajjal nem lépek le - na akkor most velem van a nagyobb kockázat, vagy bárki mással? :)
2022. febr. 5. 17:13
 14/15 anonim ***** válasza:

Veled.

Mert veled ellentétben más megcsaló azt mondja: "Boldog párkapcsolatban élek, ez csak szex semmi több, a páromat nem fogom otthagyni érted."

Még ők is tudnak valamit ígérni, de te?

2022. febr. 5. 22:52
 15/15 A kérdező kommentje:
14 És van aki ezt beveszi... Még jó, hogy olyan ritka a válás...
2022. febr. 7. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!