Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Erre van valami terápia vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre van valami terápia vagy megoldás?

Figyelt kérdés

Szóval olyan vagyok hogy könnyen el lehet csábítani akkor is ha kapcsolatban vagyok és ilyenkor ugye megcsalom a páromat, utána mindig nagyon szégyenlem.

Van olyan terápia vagy szakember hogy ezt a szégyen érzetet legyőzzem vagy elő se jöjjön?

2021. dec. 25. 11:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell kapcsolatba menni olyannal, akitől el tudnak csábítani.
2021. dec. 25. 12:08
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha nő vagy, én segítek ;)
2021. dec. 25. 13:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem vagy monogám. Szerintem nincs baj ezzel, ám olyannal kéne kezdened aki ezt a helyén tudja kezelni. Kvázi nyitott kapcsolatra gondolok.
2021. dec. 25. 16:38
 4/10 A kérdező kommentje:
Engem a szégyen érzet zavar a megcsalás nem. A szégyen érzetre kellene meg oldás
2021. dec. 25. 17:55
 5/10 anonim ***** válasza:
A szégyen érzetre nincs konkrét gyógymód. Önelfogadás ez a titok. Úgy kell felfognod hogy éled az életet és élvezed a pillanatot. Máshogy nem megy.
2021. dec. 25. 18:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Érdekes felfogásod van, a megcsalásból adódik a szégyenérzet érted ugye? Az nem zavar hogy félrek*rsz, elég érdekes. Talán az utóbbit kellene megoldanod, és a szégyenérzet is megszünne. A másik oldalon voltál már? Megérdemelnéd, aztán lehet nem a szégyenérzeted lenne a legnagyobb bajod. Másokat megbántani nem fair hallod, nem kötelező a párkapcsolat, vállald fel hogy fehérmájú vagy és kész. Csak vigyázz, mert ebbe nem egy ember ment tönkre, hogy csak az élvezeteknek él.
2021. dec. 25. 18:42
 7/10 A kérdező kommentje:
voltam és engem soha nem zavart ha megcsaltak, én ahhoz túl szabadszellemű vagyok, hogy ilyen kötöttségekben higyjek
2021. dec. 25. 19:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Akkor keress egy ugyanilyent és meg van oldva.oda adom a ferjemet ha nò vagy,neki még szégyenérzete se volt soha.
2021. dec. 26. 11:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Persze hogy van!

Hisz ez nem egy egészséges dolog, hanem betegség, így van rá mód, hogy ebből kigyógyúlj.

2021. dec. 26. 13:28
 10/10 anonim ***** válasza:

9es vagyok.

Szeretnélek megismerni, és ha már ott vagyunk, segíteni a szégyenérzet bezegségeden.

Írj rám ha gondolod.

2021. dec. 26. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!