Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy érzem, megcsal. Mit tegyek, ha a szakitas nem opcio?
Konkrét bizonyítékom nincs, de a jelek a következők: munka után egyáltalán nem beszélgetünk, egesz estig a telefont nyomkodja (azt állítja, hogy a kolleganoivel irogat), a szex nagyon ritka lett, ha osszejon, akkor is en kezdemenyezek.
Az utóbbi időben elkezdett jobban odafigyelni az oltozkodesere, hajara, sminkjere. A smink eddig nem volt jellemzo.
Soha nem kutakodtam utana de multkor hulyesegbol elvettem a telojat es azonnal kikapta a kezembol. Van egy kisgyermekunk.. Ha kiderul hogy megcsal, nem tudom merre tovább.. De ki kell deditenem. Mit tennétek a helyemben? Kb 10 eve vagyunk egyutt, ha ez szamit.
Mindenképp beszélned kellene vele, időbe haza ér? Telefonozáson kívül van más is?
Az, hogy csinosabban öltözik, még nem feltétlen jelenti azt. Lehet új kolléganői van, akik sminkelnek, és nem akar tőlük lemaradni.
Beszélj vele célra vezetőbb, mint az itt olvasottak által elkönyveld, hogy biztosan megcsal.
Sok gyerek nő fel csonka családban. Persze ő az első, de neked mi a jó? Együtt élni egy emberrel aki után minden nap megszakad a szíved, vagy lezárni ezt és boldogan élni masképp?
Első körben beszélj a pároddal, hogy mi a helyzet.
Amúgymeg lehet, hogy te ragaszkodsz egy rég halott kapcsolathoz. Ha a nőnek tényleg van valakije akkor elöbb utóbb lépni fog, akkor meg abszolút mondegy hogy te nem akarsz válni, meg együtt akarsz maradni. Ígyis-úgyis szakítas lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!