Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a párom,mitévő legyek?
2,5 éve járunk a pasimmal,ő30én34. sok mindenen keresztül mentünk, kitartóak voltunk, mégha sokszor nem is tudtunk találkozni. Mielőtt hozzá költöztem volna, rájöttem,hogy megcsal.nem szóltam neki hogy tudom.a barátnőmnek mondtam el, aki ittasan megkérdezte előttem a pasimat,hogy megcsal-e?! Aztán tereltem azonnal a beszélgetést más irányba,hogy ne tudja, hogy tudom. Max sejti.mert nem kérdezett rá nálam utána se.hetek óta nem írok neki, ő sem keres.annyit mondott 3hete hogy rendet kell tennie a fejében,nem érte semmi külső behatás.de mikor utoljára taliztunk is olyan hideg volt hozzám.összeköltözésből semmi nem lett.tudom kivel csal meg,név,fb,telefonszám.mit tegyek?
Miért nem szakított akkor velem?
Mindenképp.. Könyörögj neki és fuss utána.. 🤣
Te tényleg ennyire bolond vagy?
Most írtuk le sokan hogy hagyd a fenébe, engedd el. Ő szakított és már vígan elvan a másik nővel. Lépj tovább!!!
Felejtsd el!!!
Kérdező , Neked miért ennyire alacsony az önbecsülésed ??? Miért tartod magad rongynak, ennyire értéktelen senkinek, mondd ?
Tedd rendbe magadat, a lelkedet minél előbb.
Nem azért kell vele még 1x beszélnem taliznom, mert vissza akarom könyörögni magam, hanem pl, hogy a rengeteg cuccomat visszakapjam a háztartásából.illetve, hogy még tudomására hozzam hogy szórakozhat a nőjével tovább.én ezt nem csinálom.nehogy véletlen azt higgye hogy naiv vagyok és nem vágok semmit.sajnálom nagyon de ez van.köszi a tanácsaitokat.
Ui: sok minden nem a korhoz kötött az életben.
A cuccaid hozd el és kész!
Ne alazd magad.
Szerintem felesleges itt avval jönnöd neki hogy tudsz mindenrol. Pont leszarja!
Inkább évvel majd azt látja benned hogy téged ez még mennyire érdekel, és foglalkoztat.
És akkor milyen indokkal szerezzem vissza a cuccaimat? Hogy addig míg a cuccaim nincsenek meg tőle vissza, addig hallgassak a megcsalásról..
Főleg h kocsim sincs.60km-ről van szó.oda vissza 120km.
Miért kell mindenképp egy indok? Azok a te dolgaid, neked az kell és ennyi.
Miért kell mindenképp beszélni arról a megcsalasrol?
Nem gondolod egy kicsit ezt túl már?
Rairnek h elhoznam a cuccaim, mikor ér rá ekkora intéznek valakit aki segítene és ennyi!
Költöztem már én is el. Nekem 700km volt oda vissza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!