Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez már viszonynak számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már viszonynak számít?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen az egyik kollègával már jó ideje nèzegetjük egymást.(mind a kettőnknek családja van), Aztán elkezdtünk írogatni egymásnak,ez odáig fajult, hogy napi szinten írunk,van, hogy szinte non stop .Mindenfèlèről,húzzuk egymás agyát.Azt is megbeszèltük, hogy nem lehet köztünk semmi szex(bár akarnánk) csak beszèlünk tovább.

Amikor tènylegesen találkozunk nem törtènik semmi,pár összenèzèsen kívül,beszèlni se sokat szoktunk,váltjuk egymást..Elgondolkodtam, hogy ez már viszonynak számít?Vagy mi ez köztünk?Vègtère is nem volt "tettlegessèg",de ugyanakkor túl sokat keressük egymást.Mi lesz ebből?

2021. nov. 28. 16:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%

Leirom a saját példám és inkább tanulj belőle.

Ugyanígy indult, de nem a munkatarsam volt, viszont a munka miatt napiszinten találkoztunk.

Először csak nézegettük egymást, aztán ment a mosolygás, végül el kezdtünk beszélni... Napiszinten, nonstop, ahogy Te is írtad.

Én akkoriban már fel lábbal kint voltam a házasságomból, mindketten házasok voltunk, nekünk gyerekkel, nekik gyerek nélkül.

Engem megcsalt a férjem,előtte 2 hónappal derült ki, amikor megismertem őt.

Mar bőszen kerestem a lakást, ahova a gyermekemmel tovább tudunk költözni.

Aztán jött ő... Szintén egy rossz hazassaggal, legalábbis ez lett eloadva.

Én időközben elvaltam, ő maradt és velem is...1 évig.

Ha utólag visszacsinalhatnám, már nem mennék bele.

Egy darabig maradnék egyedül, hogy tisztázzam magamban mit szeretnék.

Sem nem maradnék egy rossz házasságban,de nem is becsülnem magam alá, hogy szeretősdit játszak.

Ha a tűzzel, játszol, marpedig most azt csinálod, előbb-utóbb rossz vége lesz és engedni fogsz a kísértésnek.

Szépen le kell ülni otthon és megbeszélni mi az ami nem működik.

Voltam mindkét oldalon,hidd el a szeretősdiben hosszútávon csak veszíteni fogsz.

Akkor érdemes hagyni, hogy menjen minden a maga útján, ha mindketten abba az irányba haladtok, hogy rossz a házasság, amiből lépni szeretnétek, de akkor sem a megcsalas a jó út.

Minden más esetén, zárd rövidre és inkább az otthoni dolgaid helyreallitasaba fektesd ezt az energiát.

2021. nov. 28. 21:08
 12/15 anonim ***** válasza:
84%
Kérdezd meg a párodat, hogy mit szól ehhez. Akkor majd kiderül.
2021. nov. 29. 09:51
 13/15 anonim ***** válasza:
81%
Nem viszony, de attól még lehet megcsalás. Egyéni megítélés kérdése, hogy a flört minek számít. Illetve szerintem az sem mindegy, hogy pontosan miről is leveleztek.
2021. nov. 29. 11:54
 14/15 Senior Séf ***** válasza:
83%
Nyugodtan kijelenthetjük, hogy viszony LESZ! Mert nem fogtok tudni leállni.
2021. nov. 29. 13:45
 15/15 anonim ***** válasza:
61%

Így van, ez egy kibontakozó viszony kezdete tulajdonképpen.

Ennek az erkölcsi megítélése nem a mi dolgunk. Te tudod, hogy tudsz és meddig tükörbe nézni így. Én volt, amikor utáltam saját magam a múltam miatt. Ma már az illető mással levelezget, volt ott átkarolgatás, flört, mindenki előtt. Ha valakinek ennyit jelent ez, akkor egészségére! Nekem a gyomrom forog.

2021. nov. 29. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!