Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A legjobb barátnőm teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátnőm teljesen hülye?

Figyelt kérdés

A pasijával 4 éve vannak együtt. Kiderült, hogy a párjának viszonya volt mellette 2 évig egy fiatalabb csajjal. A csajszi borított a barátnőmnek. Aztán idő közben kiderült, hogy van egy Auchan ahova rendszeresen járnak. Ott is felszedett két ott dolgozót, és őket is vitte fel a Csillus lakására. Ugye a barátnőm lakásán élnek! A srácnak is elvileg van egy sajátja. Oda is vihette volna.. mindegy. Aztán jelentkezett még 3 csaj, akiket úgy ismert mint, “volt osztálytárs és távoli rokon”. Na őket meg szexoldalon szedte össze.

Barátnőmmel mindig veszekedtek, hogy ne legyen bizalmatlan. Erre kiderültek a szemétségek és igaza lett a barátnőmnek. Úgy volt, hogy szakítanak. Viszont elvileg “ megbeszèlték” és a barátnőm úgy könyvelte el, hogy “nyert”… Szerinte sokkal szebb nő, mint akikkel csalta a gyerek és amúgy is biztosan őt szereti, mert őt vàlasztotta. Eddig nem akart gyereket barátnőm, most a babaprojekten vannak, esküvőt akarnak stb. Eddig nem volt közös facebookjuk, se instagramjuk. Most az is közös, a név is és a kèp is. Barátnőmnek elment az esze?

2021. nov. 22. 10:43
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Na szóval én voltam az aki ugye tartotta benne a lelket mikor ezek kiderültek. Tanácsoltam neki, hogy dobja ki. Úgy is volt, hogy szétmennek. Felajánlottam, hogy segítek neki mindenben, ha kell szervezek csajos programokat, hogy kicsit kiszakadjon ebből a nyomorból ami volt. Erre megint visszaugrott ebbe a foshalmasba. Én akár mennyire szeretek valakit de ha már több nővel is csal, plusz az egyikkel viszonya van hónapokig… Annak a szerencsétlen csajnak gyereket akart csinàlni. Megvannak az üzenetek , mindenre van bizonyíték. Baràtnőmet azzal eteti, hogy kamu. Meg ő csak azért ment félre mert nem volt szex. Többször leírta a szeretőjének, hogy szerelmes belé és elhagyja érte a barátnőmet. Ezek után hogyan tud még ránézni arra a szerencsecsomagra? A másik 3 csajt is hasonlóval etethette szerintem. A barátnőmnek ügyesen kimagyarázta, azzal, hogy nem foglalkozott vele és kevés volt a szex..😂👏🏻 Azóta baràtnőm bekattant alig akar bejárni dolgozni, megfigyeli, otthon van, hogy lássa felmegy-e valaki hozzájuk. Szóval féltem, hogy bekattan és diliházba kerül egy ilyen aljadék miatt.
2021. nov. 22. 13:36
 12/16 anonim ***** válasza:
57%

"Vagy talán az élet nem olyan fekete és fehér, mint a mesében és nem kellene szélsőségekben gondolkodni, hogy csak eredendően jó és eredendően rossz emberek vannak. "

Nyilván nem, de direkt ilyen egyszerűsítve írtam, hogy a retard is értse, akinek szólt.

Egyébként meg, aki hűtlen, az nekem feketén-fehéren sz.ar. Párkapcsolati szempontból legalábbis az. Szóval ebben a példában helytálló, amit írtam.

"És igen, a másik pedig nyilván, hogy te azt szeretnéd hinni, hogy a te párod normális. "

Nem csak szeretném hinni, hanem ismerem.

8,5 éve vagyunk együtt, és minimálisan sem unjuk egymást, és soha az életben a legapróbb jele sem volt annak, hogy hűtlen lenne. Ettől még persze nem szent és nem tökéletes, de semmi olyan dolga nincs, ami nálam zéró toleranciát von maga után, pl. hűtlenség, másokra való nyálcsorgatás, erőszakosság, bunkóság, "csak beérem veled" attitűd, anyuci pici fia életstílus, alkohol, stb. Biztos van ember, aki nem tudná őt elviselni, de szerintem senki szerint, semmilyen világon nem bunkó "rosszfiú", akit csak azért tűrnek meg, mert jól néz ki.

Mellesleg szerintem vicc, ha valaki ismeretlenül, látatlanban akár el is meri képzelni, hogy ő megpróbál belemagyarázni valamit egy lassan évtizedes, jól működő párkapcsolatba. És most nemcsak az enyémre értem, hanem általánosan.

" nem engedsz meg az életedben olyan véleményeket, amik önreflexióra nyújtanak lehetőséget, elgondolkodtathatnak a saját életeddel kapcsolatban."

Dehogynem engedek. Olyan emberektől, akiknek számít a véleménye, akiket beengedek az életembe és tisztelem, becsülöm őket.

De még ha időnként mégis idegenek véleménye is el tud gondolkodtatni, akkor sem az olyanok, akik azt mondják, hogy biztos hűtlen/bunkó a párom, mert jóképű, és más nő "jópasi" párja sz.arrácsalja a nőt, és ezért nevetséges, ha én úgy gondolom, hogy az én párom rendes. Aki azt hiszi, hogy ez bármit is befolyásolni fog abban, hogy a saját kapcsolatomat hogyan értékelem, az egy nárcisztikus, tévelygő elmebeteg. Nem sértegetésből, túlzásból írom, hanem 100%-osan komolyan gondolom.

Ha én véleményt fogalmazok meg, azt alapozom valamire, arra reflektálok, amit elmond a másik, esetleg olvasok a sorok között, de ezt is levezetem, megindoklom. Az viszon nem a sorok között olvasás, ha valaki azzal jön, hogy így jár az, aki jó pasit választ, és ha azt mondja egy nő, hogy az ő párja vonzó és mellé rendes is, akkor biztos szerencsétlen vak, elnéző, győzködi magát, ez szimpla beteges ostobaság. Inkább az látja feketén-fehéren a világot, aki ezt komolyan gondolja. Emellé tényleg szinte ijesztő az, hogy valaki azt meri gondolni, hogy majd egy x éves kapcsolatban a másik elgondolkodik ezen úgy, hogy annyi infoja van a párjáról, hogy jóképű. Az is ijesztő, ha valaki azt nem látja, hogy statisztikailag a kevésbé vonzó pasik között azért kevesebb a hűtlen, mert nincs annyi lehetőségük, de ha lenne, akkor egy részük ugyanúgy megtenné. És nekem SZ.ART SEM ér, ha valaki azért hűséges hozzám, mert a kutyának nem kell. Teljesen ugyanolyan, mintha megcsalna, nem az érdekel engem, hogy most akkor megtörtént-e az aktus vagy nem, hanem az, hogy szeret-e annyira, hogy hűséges legyen hozzám, olyan-e a habitusa, ugyanazt várja-e az élettől és a kapcsolattól, mint én. És nem, nincs a közepes/béna pasik között több ilyen.

2021. nov. 22. 13:50
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

"Bírom, amikor ilyen retardáltak akarják aláásni mások kapcsolatát. És akkor csodálkoztok, hogy olyan stílust engedek meg veletek szemben élőben is, hogy tátva marad a szátok."

Nézd ha én megmondanám neked élőben, h a felszínes szempontok alapján kiválasztott, jóképű pasid nem valószínű hogy hűséges (hülye lenne:D) mivel nem leszel te az egyedülállóan különleges hópihe akinél majd egy jópasi megáll a vicc kategóriáig züllött 21. században és te erre megengednél magadnak valami görény stílust akkor kapnál tőlem egy akkorát hogy a fal adja a másikat. Mit tettél le az asztalra amitől ilyen fantáziáid vannak hogy a tinder meg a bulihelyek világában egy jóképű srácnak te leszel a sírig tartó egyelenje és mások felé pedig olyan pofát nyitsz amilyet csak akarsz és nem lesz következménye?

Csak tudd hogy egyszer valakitől fog jönni retorzió, sőt, mivel tömegesen csináljátok ezt és egyre nagyobb férfitömegek élnek úgy hogy még egy nyomorult mosolyt vagy ölelést sem kapnak, tömeges retorzió lesz előbb vagy utóbb vagy így vagy úgy. Ha szerencsétek van akkor lassú politikai változás, ha nincs szerencsétek és túl messzire fajul a dolog akkor fegyveres konfliktus lesz, mivel a társadalom egésze züllik már le, nyakunkon a klímakatasztrófa és az illegális bevándorlás is, ezek ellen pedig a viccé süllyesztett társadalmunk nem fogja tudni felvenni a kesztyűt. Nem fogunk tudni harcolni mert nem tudunk mit kezdeni ha tömegesen telepednek ránk nálunk sokkal nyersebb erővel rendelkező, szaporább tömegek, miközben itt a férfiak tömegesen ki vannak herélve és rengetegen max prostiktól kapnak szexet, szeretetet pedig senkitől, gyereket egyre kevesebben vagytok hajlandóak vállalni, vészesen fogyunk. Másrészt pedig a jön a muszlim tömeg, az direktben azonnal, ebben a generációban elsősorban a nőknek lesz horrorisztikus, és a kiherélt, megalázott európai férfinak nem lesz motiváció és tűz a lelkében ahhpz hogy TITEKET védjen.

Magatokkal szúrtok ki.

2021. nov. 22. 14:06
 14/16 anonim ***** válasza:
94%
Imádom, hogy ki van írva egy idevaló kérdés, amiben konkrét történetet oszt meg valaki és tanácsot kér, erre már a 2. oldalon az incel moslék van idehányva. :D
2021. nov. 22. 14:10
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Incel moslek folyt.:

1) Csillus agyilag zozo, es nem eszleli a korulotte torteno esemenyeket.

2) Csillus rajott, hogy a lapatallu Chad-en osztozni kell, nem lehet csak ugy kisajatitani.

3) Csillus parvalasztasi "kulturaja" meglehetosen felszines, emiatt 35 eves korara antidepresszanson elo zombi lesz, es kilyukadunk az 1) pontra.

De amugy az ilyen novel nem lehet semmit csinalni, mint barat. Ra van fixalva a faszira, mint pitbull a karajcsontra.

37F incel

2021. nov. 22. 15:09
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi azoknak akik normális választ adtak! Akik meg ideírják a hülyeségeiket, menjenek már a francba. Senkit sem érdekel az incel hülyeségük. Normális válaszokat várok még! :)
2021. nov. 22. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!