Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit akarhat?
Van egy pasi aki 6 évvel idősebb nálam, van barátnője de márcsak megszokásból vannak együtt és vagyok én akinek szintén van barátja és ugyanez a helyzet. Tehát mindkét oldalon halálra van ítélve a párkapcsolat.
Évek óta ismerjük egymást, és mindig is megvolt köztünk hogy máshogy tekintünk egymásra, de ez sosem bontakozott ki. Kb 2 hónapja úgy alakult, hogy találkoztunk akkor még csak baráti alapon, sokat beszélgettünk és közelebb kerültünk egymáshoz, aztán találkoztunk többször is és akkor kezdtek számomra megváltozni a találkozások. Én elkezdetem valamit érezni iránta és ezt meg is mondtam neki, és úgy tűnt ő is hasonlóan érez. Keresett végig, úgy nézett ki mintha törődne velem. Az utolsó két alkalommal megcsókolt és pettingeltünk ezért feltettem neki a kérdést hogy mit akar, mert az én érzéseim elkezdtek eszkalálódni, erre pedig azt mondta nem tudja. Mondtam neki, hogy nem baj ha kalandként tekint rám akár össze is járhatunk, elfogadom ezt is. Erre viszont azt mondta hogy semmiképp nem ennyi számára ez az egész mert ha neki erre kellene egy lány akkor sokkal könnyebben hozzájutna, viszont nem tudja eldönteni mit érez irántam. Hozzáteszem lett volna lehetősége, hogy lefeküdjünk, de ezzel nem élt. Teljesen értetlenül állok a dolgok előtt mert nem hiszem el hogy nem tudja eldönteni mit akar. Szerintetek csak játszik velem vagy tényleg nincs tisztában azzal hogy mit érez?
A sztorihoz még annyit, hogy többször is megkérdezte mikor akarok szakítani a barátommal, mire én is visszakérdeztem, hogy ő mikor a barátnőjével, de erre csak annyit felelt, hogy nem lesz tartós.
Normális válaszokat kérek légyszi!
Ő 30 én 24
Nem értem. Rossz a kapcsolatod. Miért nem lépsz ki? Hogy ő miért nem, azt ő tudja, bár sok ész nem kell hozza.
De te minek tengődsz fiatalon egy rossz kapcsolatban.
Ebből akkor lehetne valami,ha mindketten kilépnétek a langyos kapcsolatból és néhány hónap múlva elkezdenétek normálisan ismerkedni.
Addig míg minden így marad,ez mindkettőtöknek egy kis feltöltődés a szürke hétköznapokra.
Így semmi esély normálisra,hogy közben folyamatosan megy az esély latolgatás,hogy mi lenne a jó.
Addig amíg a régi nem biztos hogy kuka kár tipródni ebben a senki sem tudja mit akar helyzetben.
Semmit nem akar, kihasználja az adódó helyzetet, csak éppen a dugásig nem megy el!
Kár ebbe többet képzelni, csak egy kis kaland vagy, nem szándékozik tovább lépni.
Eszébe sincs szakítani, akkor már megtette volna, már mielőtt kavar veled.
Most csak áltatja magát, hogy amíg nem dugja be, addig ez nem megcsalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!