Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan reagálnátok arra ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok arra ha a barátnőtök vagy feleségetek azt mondaná, hogy elhatározta, hogy megcsal bennetek egy általa kiválasztott férfival de az utolsó pillanatban meggondolta magát és eljött anélkül, hogy lefeküdt volna vele?

Figyelt kérdés
Mit tennétek ebben az esetben? Maradna a bizalom? Az őszinteséget értékelnétek vagy a megcsalási szándék mindent romba döntene?

2021. nov. 13. 21:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
59%
#9 mivan?👀😆
2021. nov. 14. 03:07
 12/20 anonim ***** válasza:
97%

Kiröhögném.

Nő vagyok. Aki csalni akar,csalni fog,tök mindegy a neme. Aki meg manipulálgatni,az hazamegy,és azt mondja:jaj,majdnem megcsaltalak,de aztán mégse.

2021. nov. 14. 07:15
 13/20 anonim ***** válasza:
74%

Megkérdezném tőle, hogy ugye emlékszik arra, amikor a kapcsolatunk elején arról beszéltem, hogy poliamor vagyok és bárkivel csinálhat bármit.

Megbeszélném vele mit érez, mit gondol, miket élt át, mit hogyan lát, és mennénk tovább előre. Segíteném helyre tenni benne a dolgokat ha arra lenne szüksége.

2021. nov. 14. 08:33
 14/20 anonim ***** válasza:
46%

Megcsalni csak a hátad mögött lehet valakit. Felrúgja a kapcsolatot, oké, de nem csal meg. Közölte, hogy hogy akar mostantól élni, az már rajtad múlik, hogy ehhez asszisztálsz vagy kilépsz, mert monogám kapcsolatra vágysz. Nem szép dolog, de a megcsalás ennél sokkal aljasabb, retekebb dolog.

Én sem maradnék ebben a kapcsolatban, de attól még ez nem megcsalás. A csajba több tökösség szorult, mint néhány selejt farokba.

2021. nov. 14. 09:12
 15/20 anonim ***** válasza:
78%

#14-es:

Nem derül ki, mi miatt nem sikerült. Lehet, a helyszínen derült ki, hogy impotens a csávó. Akkor is “tökös” lesz a csaj?😆

2021. nov. 14. 09:36
 16/20 anonim ***** válasza:
24%

15

Előre közölte. Teljesen mindegy, hogy sikerült vagy sem, nem lett elhallgatva.

2021. nov. 14. 09:38
 17/20 anonim ***** válasza:
94%

Azért szerintem sem mindegy, hogy miért nem jött létre a megcsalás.

Visszalépett a másik, nem volt vonzó mégsem pucéron, vagy ablakmosók álltak az erkélyen, vagy pedig megszólalt a lelkiismerete, nagyon nem mindegy.

2021. nov. 14. 10:27
 18/20 anonim ***** válasza:
79%
15-ös vagyok és osztom azóta is a 17-es véleményét. Ha valakinek elmondod UTÓLAG, hogy amúgy meg akartad ölni, de mégsem tetted, az nem teszi “tökössé”, vagy jó emberré őt emiatt. Pláne nem érdem. Lehet, hogy meggondolta magát, lehet, hogy később fog, vagy csak kifogyott a tára.
2021. nov. 14. 11:41
 19/20 anonim ***** válasza:
3%

17-18

A kérdésből nekem az jött le, hogy előre bejelentette, hogy félre fog menni, csak aztán változott a terv... Ha nem így van, akkor tanítsátok meg fogalmazni a kérdezőt. Ha igen, akkor meg magatokat olvasni.

2021. nov. 14. 12:08
 20/20 anonim ***** válasza:
83%

19-nek:

A kérdező utólag értette, csak a “kijelentette” helyett “bejelentettét” írt.

2021. nov. 14. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!