Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek ! Lehet egyszerre két férfit szeretni ?
Kérdezi ezt egy férj,akit a felesége egy éven át rendszeresen csalt.Mikor ez évekkel később kiderült,elmondása szerint akkor is ugyanúgy szeretett,mint előtte vagy éppen most.És egyáltalán nem az én hibámból ment más férfihoz,csak ahogy fogalmazott: " működött kettőjük között a kémia "
Ez mennyire hihető magyarázat? Lehet két férfit egyidőben szeretni ?
Lehet két férfit egyidőben szeretni, de nem a legszebb dolog.
Valaki ebben a helyzetben előbb utóbb úgyis sérül, mivel ez úgymond nem megszokott dolog.
Én az összes exem szeretem a mai napig. (Kivéve egyet kettőt)
Ha klónozni lehetne engem, mindegyikkel kipróbálnám a holtodiglan holtomiglan házasságot gyerekvállalást.
Nálam szinte csak az exeken múlt az, hogy egyik megy masik jön.
Azaz azért vagyok a mostanival mert lelépett az előző. Ha nem lép le mai napig vele lennék.
A kövi pasival is azert leszek ha mert a mostani nem tart velem ki.
Gyerdkkoromban 2 kedvenc macim volt. Alapvetoen lehet tobbet tibb ffit is szeretni sztem egyszerre.
Csak epp az ember 1 mellett dönt.
Lehet.
Általában ilyenkor azt találja meg az ember a másikban, amit hiányol a párjából.
Így lesz a kettőből egy egész. Azaz lenne.
szeretni igen, mert sok fajta szeretet létezik
szerelmes csak egybe lehet
Szerintem két ferfibe is lehet szerelmes valaki...
Aki érzett már ilyet az tudja
Szerelemmel egyet lehet.
Szeretettel sokat, akár egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!