Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tovább kellene vajon mennem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tovább kellene vajon mennem, vagy se?

Figyelt kérdés

Sziasztok felvázolnám a jellenlegi helyzetet nektek amoben vagyok és kíváncsi vagyok hogy ti mit tennétek a helyembe.

A történet a következő, van egy lány akivel együtt dolgozunk bő egy éve, ő 24 éves én 22 leszek, a hölgy már 4 éve együtt van a jelenlegi párjával, 2 éve házasok is. Igaz az elmúlt 4 évben férje melett volt 4 férfi is az életében mert szerették egymást szerették de elmondása szerint a hálóba akárhogy próbálkoztak nem ment a dolog, de még csókolózni is fèlévente ha csókolóztak ami nekem wtf kategòria 😀. A mi kis storynk bő 4 hete kezdődött elkezdett rám írogatni sexuálisabb témákkal, aztán reagáltam, ő is reagált rá aztán 3 nap alatt eljutottunk odáig hogy messengeren és fejben is lejátszottuk egymással az egész káma szutrát, kérdeztem hogy ha bő egy éve együtt dolgozunk akkor miért most? Azt mondta hogy idáig is mozgattam a fantáziáját de nem mert lépni, szépen haladtunk tovább egy hét elteltével az első puszi, majd rá egy napra írt hogy majd megőrűl mert érzi magán az illatom és annyira hiányzok neki majd még aznap eljött a férjétől (igaz azóta is napi 3-4 beszélnek telefonon) azóta eltelt 3 hét és igaz 12zünk de azóta egy szabadnapon, hétvègèn nem tudtam elhívni valahova, annak ellenére hogy munka helyen gyakorlatilag már a wc-n pettingelünk lopott pillanatokban. Bent ugyan én a közvetlen felettese lennék de mind ketten középvezetői pozícióban vagyunk ugyan. A főnökömnek nem lenne a kapcsolat ellen kivetése sőt azt mondta hogy ha tud valamiben segíteni szoljak. Először is nekem az verte ki múlt héten a bilit hogy találtam egy e-mail folyamot a céges e-mail fiókjában az említett főnökömmel ami tele volt mind két részről két értelmű levelekkel, gyakorlatilag egy hosszú flört volt, nálam ez kibukott és közöltem vele hogy ez több szempontból sem túl etikus egyrészt ő a nagyfőnök más részt elméletileg bellém lenne esve, aztán mentegetőzött hogy nem is tudna rá férfiként nèzni, egy igazi szerencsétlen és főnökkel nem kezdene, mondom jó okés a durvább az volt hogy még ezután ahogy megbeszéltük eldugta egy almappába a beszélgetést és vissza írt neki hogy vigyáz mert egyszer szavadon foglak 😉, mondanom se kell hozzá szolni sem tudtam, majd 2 óra múlva oda jött hogy hát tudja hogy nem kellett volna de teljessen össze zavartam mondom ha én zavartalak össze akkor miért vele írogatsz főleg úgyhogy tudom hogy vizuális tipus vagy..., mindegy is lenyeltem, más rèszt egyre inkább úgy érzem hogy ez nekem kezd igazán fontos lenni, már csak én kezdeményeztem a kis lopott perceket a wc-n, csak én értem hozzá lopva, én bókoltam én kezdeményeztem beszélgetéseket, amikor ezt fölhoztam neki azt mondta hogy de hát sose ellenkezett hogy nem szeretné, mindig jól esett neki, mondomoké másfél hét alatt legalább egyszer te is megfoghatad volna a kezem..., most pedig 4 hét után úgyhoyg 3 hete eljött a pàrjátol, gyakorlatilag már csak ágyba nem bújtunk megkaptam hogy mi lenne hogyha keddig nem is találkoznánk és beszélnénk hagy döntse el mit szeretne. Az a baj hogy kezdem magam àt verve érezni magam mert én az elején leszögeztem hogy testét lelkét szeretném ő is ezt mondta ehhez képest kezdem úgy érezni hogy csak szexre kellettem volna csak közbe elkezdett valamiért többet érezni és most nem tudja hogy maradjon egy szenvedély nélküli együtt élő kapcsolatban ahol a srác tudta nélkül tud szabadon kufircolni amikor már nagyon ki van éhezve vagy lépjen és próbálja meg velem aki melett elméletileg olyan szabad fesztelen boldog felszabadult mint senki melett már nagyon rég óta.

A helyzet hogy én teljesen bele estem csak rá tudok gondolni az illatára, a bőrére, hallom a hangjàt amikor rágondolok, vele kelek, vele fekszek, és érzem hogy azt fogja mondani hogy sajnálja de..., de ha mégis azt mondaná hogy megszeretné próbálni melettem ti mit tennétek a helyembe, úgyhogy leszögeztem hogy nem leszek harmadik!

2021. okt. 30. 14:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mit akarsz egy ilyen ribitől, ő soha nem fog egy pasi mellett megmaradni.
2021. okt. 30. 14:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt mondja,hogy sajnálja,de...hidd el,jobban jársz.Idő kérdése mikor jön Neki egy következő,majd következő, következő pasi. Akár melletted is. Becsap,átver,megalázó helyzetbe hoz. Láss túl az érzelmeden!
2021. okt. 30. 14:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

#napiszerető

Szexuàlisat túlfűtött a csaj, éppen kellett neki valaki más is

Ilyen emberrel akarsz picsi-pacsizni , meg romantikàzni ?

Jeeez

2021. okt. 30. 15:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez csak egy ordas ribizli, pörget az ujja körül...
2021. okt. 30. 15:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen emberrel sosem terveznék jövőt. Egyik farokról ugrál a másikba. Kapcsolatot akarsz de ő nem. Akármit is mond szerintem úgy is futni fogsz utána aztán meg jössz ide vissza sírni hogy megcsaltak. Holott már szinte most is megcsal a főnököddel.
2021. okt. 30. 15:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
"nem leszek harmadik" - Mondta kb. a századik. 😂
2021. okt. 30. 15:42
 7/8 anonim ***** válasza:

....magyarán most gerincet keresel olyanon akiért azért álltál be a sorba mert puhatestű.

Értem én zavar téged is megcsal de mitől lennél te más mint a férje, főnök, előző x pasas?

Bambi szemeket mindenki tud ejteni.

2021. okt. 31. 01:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Meg kell dugni és ennyi.
2021. nov. 2. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!