Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mekkora az esély rá ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora az esély rá ezek alapáj hogy megcsalt már?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt. Sokszor nem tudom merre van, aztmondja haverozik, gépezik. Sokszor el is hiszem, de szexre, a társaságomra maximum heti 1-2 alkalommal vagy annyiszor sincs szüksége. Ezt azzal magyarázza ő ilyen beállítottságú. Azt mondja hűséget fogadott nem vakságot, nézeget modell csajokat, meg hétköznapi ismerőseit is a neten. Engem nagyon sokan jobbnak tartanak a pasimnál, szerintük jobbat érdemlek mert jobb vagyok nála külsőre belsőre. Tényleg ilyen beállítottságú vagy lehet félrelépett már?
2021. okt. 20. 22:22
 1/7 October15 ***** válasza:
61%

Azok akik azt mondják, hogy jobbat érdemelsz egész véletlenül nem pasik? :D

Nem simerjük a pasidat, mindkettő opció lehetséges.

Az ismerős csajok nézegetése azért az eléggé eeeeeeeeh... nem igazán azért mert, hogy fuh akkor valamékkel tuti csal csak hát az ismerősök nem arra vannak, hogy arra recsizzen. :D Arra a modellek vannak. XD [Ok technikailag nem de azért legyünk reálisak...]

2021. okt. 20. 22:31
 2/7 anonim ***** válasza:
86%

Idegenek jobban izgatják, mint te. Persze kéznél vagy, és ez neki jó. De te, a jelek szerint nem sokat számíthatsz.

Az igényszintje a modellek, a neten a nők. Győzike is játszik?!

Te tudod, hogy meddig bírod a megalázást, és akarod-e bírni.

Jobb nem lesz. Sőt. Ez nem kapcsolat.

Persze, ha neked ez a nihil megfelel?!

2021. okt. 20. 22:39
 3/7 anonim ***** válasza:
93%

Haverozik... vagyis éli szépen a legényéletét, s amikor hazavetődik, akkor is virtuálisan csjozik.

Kell ez neked?!

2021. okt. 20. 22:40
 4/7 anonim ***** válasza:
96%

hát ez elég langyos vízne tűnik, sőt nagyon nagyon

átkellene gondolnod hogy ez neked elég e, heti 1-2 alkalom elég kevés pláne ha ekkor pl szex teszi ki a nagy részét (gondolom én)

lehet h ennyi igénye van csak, nem tudjuk h amugy milyen a kapcsolatotok

2021. okt. 20. 22:42
 5/7 anonim ***** válasza:
14%
#3 szóval a szememet járatni képeken virtuális csajozás. Mesélj még te álnok nőszemély
2021. okt. 21. 00:12
 6/7 anonim ***** válasza:
88%
Azt mondják jobbat erdemelsz :)))
2021. okt. 21. 05:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Az a kérdés te miért vagy vele?
2021. okt. 28. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!