Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha postán megkapnád a férjed alsó nadrágját, megismernéd hogy az övé?
Figyelt kérdés
2021. okt. 13. 15:44
11/21 anonim válasza:
Nem igazàn tudom hogy milyen alsógatyàkat hord a férjem, pàrat megismernék, de nem mindet.
12/21 anonim válasza:
Nem biztos, hogy megismerném. De ha igen, akkor sem lennék benne biztos, hogy nem csak valaki szórakozik velem. Voltam én is olyan tàborban, ahol a tizenévesek viccesnek találták, hogy a rokonokat felhívták és bemondták nekik, hogy megcsalja a párjuk, én akkor nyolc éves voltam…
13/21 anonim válasza:
Bár még nem a férjem, csak a vőlegényem, de megismerném, mivel én mosok itthon. Még azt is tudom, melyik hol van kicsit kikopva😅.
14/21 anonim válasza:
Én veszem, mosom, pakolom, de meg se ismerném.
(a fia alsóját is néha hozzá keverem, és fordítva).
Szóval én csak néznek, hogy ezt most mire kinek miért.
15/21 anonim válasza:
En millio meg egy mindent nem ismernék meg.
Ha pl elém raknákak 10 hasonlo ffi kezet/ujjat/lábat se tudnám hogy melyik a férjemé :D
16/21 anonim válasza:
A férjem csak simma fekete h&m-es alsó hord... valószínűlev nincs ezzel egyedül a világon.
17/21 anonim válasza:
Ha valami extra, amit én vettem neki, akkor igen. Amúgy nem hinném.
18/21 anonim válasza:
Megismerném, mivel én veszem, én mosom ki, én teszem be a szekrénybe...
19/21 anonim válasza:
En nem hinnek az idegennek. Olyan alsot vehetett o is a boltban. 😂😂
Ha vki tenyleg szereto,az mindig titkolja.
20/21 anonim válasza:
#19 de honnan tudná hogy milyen alsónadrágja van?
A szerető nem mindig titkolja, egy idő után ha többet szeretne, a másik fél pedig nem akkor bosszúból lebuktathatja.
Én már jártam így, felhívott a csaj, kitálalt, mert nem hagyott el miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!