Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Volt már hogy megcsalt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már hogy megcsalt a párod és még neki állt feljebb? És kimagyarázta te szépen elhitted és utólag látod hogy naiv voltál?

Figyelt kérdés
F v. N vagy és hány évesen történt?

2021. okt. 11. 20:12
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nekem a 4-es, 6-os egy olyan történik ami történik nem lehet ellene tenni ember látszatát kelti.
2021. okt. 11. 21:12
 12/20 anonim ***** válasza:
83%
11 azért olyan mert baromira szerelmes abba a senkiháziba.Sajnos a szerelemnek nem lehet parancsolni csak ha olyan csinál,hogy az már tényleg megalázó mind a kettőjüknek.Addig az ember vak.
2021. okt. 11. 21:15
 13/20 anonim ***** válasza:
83%
A 10-esnek : Szerencsére azóta nemcsak kaptam esélyt, hanem szinte az ölembe hullott a nagy szerelem, miután ezt az egykori illetőt az életemben messzire kerülöm, utána lezártam egy alapból rossz kapcsolatot is, amiben nem voltam szerelmes, erre rám talált a jó.
2021. okt. 11. 21:17
 14/20 anonim ***** válasza:
91%
De ez hogy lehet? Mibe szerelmes? Ha a páromról kiderülne, hogy kiskutyákat kínoz, azonnal elmúlna minden érzésem irányába. Ugyanígy elmúlna, ha megcsalna, vagy csak tervezné.
2021. okt. 11. 21:23
 15/20 anonim ***** válasza:
14 vanaz úgy mikor ragaszkodnak és kapaszkodnak az addigi felépített életükbe,közbe nem tettek maltert a téglák közé.
2021. okt. 11. 21:28
 16/20 A kérdező kommentje:
Azért jó lett volna tudni egy- két történetről hogy ki hány évesen élte át. Mert sokat segít a megértésben. Azért kértem amúgy.
2021. okt. 11. 21:45
 17/20 anonim ***** válasza:
91%

Mikor belenéztem a telefonjába, és lebukott, egyből neki állt feljebb, hogy én mit képzelek, hogy bele nézek, amúgy is nem tudok semmit, teljesen félre értem a helyzetet, ő semmit nem csinált, soha nem csalt és nem is csalna meg, már a feltételezés is sértő számára. Ne legyek hülye, ne képzelődjek, ő engem szeret és nem nézne hülyének. Szemmel látható volt a félrelépés, de én akartam neki hinni, mert szerettem és nem akartam elveszíteni. Gondoltam ha meg is történt, akkor már mindegy, így, hogy lebukott, lehet nem is fogja folytatni. Pár hónap múlva még mindig beszélt a nővel, ezáltal bebizonyosodott, hogy nem csak annyi volt.

26N

2021. okt. 11. 21:59
 18/20 anonim ***** válasza:

4.6. Vagyok

Azzal ha szakitok en pont aláírnam azt hogy valoban nem vagyok megbízhato nem tartok ki, pont ezen őrlődik es pont nem is hisz nekem.

Es tekintve hogy ő pont ez miatt nem mer komolyan venni talan a majdnem megcsalast is ez okozta, egy szakitassal ő maga lenne pont igazolva ha elhagynam.

Magyarán önbeteljesítést csinál a párom es én ehhez asszisztálok mint egy bábu?

2021. okt. 11. 22:16
 19/20 anonim ***** válasza:
27%

Folyt Azaz attol retteg hogy megcsalom/lelépek.

Ez miatt futott egy "kört"

Erre ha en lelépek, önbeteljesités pipa.

Mintha en csak egy marionett bábu lennék más életében?

2021. okt. 11. 22:20
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Az elsö fel evben minden tökeletes volt, aztan feltünt ha nala vagyok lenemitja a telefonjat, vagy eldugja. Esetleg a fürdöszobaba magaval viszi. Kiderült egyszerre chatel több növel. De semmi több. Cicazik velük, fenykepek oda vissza, lajkok, esetleges telefonhivasok. Ö maga bevallotta az unalmas orait a közössegi oldalak pörgetesevel tölti. De egyik sem jelent szamara semmit. Csak huzza az agyukat.

(persze ez nem tetszett, de tudtam, es biztos voltam benne nem csal meg)

Persze zavart a dolog, egyre jobban, ami egyre több veszekedest - illetve feltekenykedest szült.

Sajat bevallasa szerint, en üldöztem öt, es szamon kertem folyamatosan, neki magyarazkodnia kellett minden idejevel. Allandoan belem kötött. Megmagyarazta az egesz az en hibam.

Megkattanttam. Ha elerhetö volt messengeren, azon gondolkoztam kinek ir ha epp nem nekem. Ha viszont eltünt orakra, az jutott rögtön eszembe vajon hol lehet. Ördögi kör volt ez. Szo szerint magamba temetkeztem. Nem is az fajt, hogy "megcsal" vagy, hogy feltekeny vagyok, hanem, hogy nem volt öszinte hozzam. Pedig az elejen tisztaztam vele.

Csak öszintek legyünk egymassal, es ne jatszunk az erzesekkel.

2021. okt. 12. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!